reklama

czerwcowe ploteczki :D

No jak dla mnie to śnieg może być w górach a u nas tylko na kilka dni i nie w takiej ilości jak był - u nas miejscami było prawie 1,5 metra!

U fryzjera sobie nie pofarbowałam włosów bo mi coś fryzjerka nie przypasowała i chyba czas zrobić to samemu, albo zaczekać na wizytę u teściów - w mniejszym mieście jest połowę taniej niż u nas..

reklama
A mnie korci na taki kolor pofarbowac-myslicie ze by mi pasowalo ?
Jaki to wogole kolor jest?

Załączniki

• 8291a11c000636ec4d690a68.jpg
    8291a11c000636ec4d690a68.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 56
To u nas jak u Sylwii - śniegu było sporo i myślę, że dzieciaki były usatysfakcjonowane. Mi też zdecydowanie wystarczyło.
Pati, taka gorzka czekolada, ale jak fachowo, to nie mam pojęcia.
Ja dziś na urlopie, bo musiałam w środku dna iść do Miśka do przedszkola, do pani psycholog, a nie chciało mi się brać połówki, bo sie nie opłaca tam i spowrotem jeździć. Siedzimy sobie z Olgą i Babą i jest nam dobrze:-)

Mojeszcześcia, miło widzeieć Twoje dzieciaczki :tak:

Pati, mi się kolor bardzo podoba. Wydaje mi się, że pasowałby do Twojej ciemnej karnacji. Ale może dziewczyny, które się farbują wypowiedzą się bardziej profesjonalnie, bo ja się nie znam:-p

reklama
Pati ladny kolor... ale specjalistka nie jestem wiec z nazwa nie pomoge. Tobie by pasowal. I chyba nie jest daleki - mowiac o palecie - od twojego naturalnego.
Ja sobie w Polsce tez pomalowalam..ale jak zwykle na taki jak moje naturalne tyle aby siwe wlosy zatuszowac, bo niestety mam ich sporo.

A tak z innej beczki: pamietacie dziewczyny te pania: AgataMaPiec Co niektorzy napewno beda:-) Lubie sobie od czasu do czasu zajrzec na jej blog. I z tego co widze to prawie sie nie zmienila.... nadal szalona i kreatywna:-)

Mojeszczescia fajnych chlopakow masz w domu:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry