reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Zdrowka dla wszystkich chorujacych. Zaczyna sie okres przejsciowy i paskudztwa latwiej lapia.
Zoska tez od dwoch tygodni chodzi z brzydkim kaszlem... syrop jakos nie przynosi poprawy:-(

ZDRowia!!!!
Noemi normalnie poszla do przedszkola...spala dzis u nas w sypialni bo tam idzie otworzyc okno wiecnie kaszlala...a u niej jest tylko duze balkonowe i niebardzo cale to otworzyc bo przy samym oknie jest jej lozko...

Bylam wlasnie w dwoch sklepach ogladnac kanapy...no i mam cos na oku..Coprawda szalu nie ma ale pewnie nigdy nie bedzie :-D wiec stawaim teraz na wygode i funkcjonalnosc...No i wiadomo ma byc optycznie okay skoro juz nie moze byc super ;-) Jeszcze jutro jade do jednego sklepu i wtedy wybieramy jedna i jedziemy zamowic...Tylko mnie to wkurza ze od 8 do 10 tyg.trzeba czekac :(

Duza ,wygodna taka co ma regulowane oparcie ,ze jak sobie lezysz na luzaka to masz siedzisko szerokie ,a jak kawusie saczysz z milionerkami i chcecie sobie nozke na nozke zalozyc to oparcie przesowasz i juz siedzis oparta i nozki ci nie zwisaja tylko trzymasz na poldodze ;) oczywiscie ma to byc rogowka albo nawet i taka w litere C ... Z materalu ocywiscie bo skora nieprzyjemna ;)

Sylka ciesz sie zima... u nas juz chyba po zimie bo dzis 12 i piekne slonce a w piatek ma byc juz 18. Mam nadzieje, ze przynajmniej w gorach snieg jeszcze troche polezy bo wybieramy sie w polowie marca do Davos na pozegnanie sezonu:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry