reklama

czerwcowe ploteczki :D

To całkiem blisko:tak:
Mamoot, Olga ma się w sumie ok. Pokaszluje rano, ale w ciągu dnia ma chrypkę i dlatego nie poszła wczoraj na basen. Był Miki z tatą. Znów bardzo mu się podobało - co mnie niezmiernie cieszy

reklama
Mojeszczescia, pisz z nami, pisz :-) To sie lepiej poznamy :-)

Fredzia, oprawki mają z grubsza podobny kształt do obecnych, kolor jakis taki brązowo-złoto-oliwkowy - zalezy od światła. A od wewnętrznej strony jasnozielone :-) I to cała ich ozdoba. Zawsze miałam jedną parę, ale od jakiegoś czasu korci mnie, żeby mieć 2-3. Tyle, ze to spory koszt.
Jak wybierałam były jeszcze super błękitne, turkusowe i bladoróżowe.

Kasiu, dobrze, że Olga ma sie lepiej.

U nas rano basen, ale tylko Marcin z Wojtkiem i Marysią. Bo Staś i ja nie możemy palców moczyc. A po południu na obiad przyszla rodzina mojego brata w komplecie. Szaleństwo dzieci troche mnie wykończyło :sorry:

Ja wczoraj przezylam szok! doslownie... opisze pozniej bo teraz musze zaraz zmykac... Zawiodlam sie strasznie...
O 15:00 po przedszkolu lece tez z mloda do lekarza bo jej chorobsko sie rozwija...Mocno kaszle,katar...inhalöuje,zrobilam syrop z ebuli i czosnku,daje omega3 z witaminami + syrop na kaszel ale poprawy nie widac...jest raczej gozej...

Pati daj znać jak wrócicie od lekarza.
Kasiu a jak Olga?

No no, to może Adam Was odwiedzi ? :-)
On siedzi pod Tarnowem przy budowie autostrady. Możecie mu upiec jakieś ciasto i podrzucić. To się ucieszy!!!!:-):-):-):-) ( nazwa miejscowości ma coś w nazwie związanego z pustynią).

No u nas juz dzisiaj chyba wiosna pełna gębą:-) słońce świeci, a ja jestem zła bo muszę wykupić pełnopłatny abonament na strefe - zmieniły się przepisy i zamiast 2,50 zapłacę 250 rewelacja porostu!!!:angry::wściekła/y:

Dziewczyny a ile wy płacicie za te okulary?
U mnie w pracy mamy dofinansowanie no i wyczaiłam tez ze pod Krakowem w mojej gminie kosztuja połowę taniej niz w Kraku, nie mówiąc juz np o Vision Express bp tam jak przecenia o 50% to dalej jest drogo;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry