reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
My dzisiaj i wczoraj aktywnie i na rowerach i z kijami ehhh czuć wiosnę energia we mnie wstąpiła dieta dziala humor dopisuje :-D:szok: Oby tylko nie przechwalczehihi

Mojzczęścia my tu piszemy już kilka lat a bez obrazy każdy kto przychodzi nowy pisze o sobie - witam :cool2:

Sylwia i mi by się dietka przydała. Wczoraj oglądałam filmy z zeszłego lata i się załamałam. Normalnie potworek z Lochnes.:-)
Mamoot na moje nieszczęście teściowie pracują na 2 zmianę. Koleżanka ma pójść. Podam jej moje pytania i się podpyta o wszystko. A jaki model okularów wybrałaś? Ja mam dwie pary i uważam, że to za mało. :-) Najbardziej uwielbiam te, które same się przyciemniają. Super sprawa. Mało rzeczy sobie kupuje ale jak na jakimś punkcie mam świra to przesadzam przeokropnie.

Mojeszczescia- tak jak napisaly dziewczeta- milo Cie poznac:tak: i wiedziec z kim sie pisze:-) - tylko tyle chcialysmy Ci przekazac. jestesmy ze soba kilka ladnych lat i ufamy sobie- jesli ktos chce doalczyc do nas zawsze sie wita/przedstawia...tj. w realnym zyciu, gdy dochodzisz do grupy przyjaciol.

wrocilam z imprezy przed 3.......................bylo suuuuuuuuuuuuuuuuper!starzy dobrzy przyjaciele...wiec jak mogloby byc inaczej:-D najpierw drinaski, pozniej taxi na miasto...popilam, wytanczylam sie...pozniej zaliczylismy mc donald`s i pieszo /tanecznym krokiem wrocilismy do domu.

Mamoot dzień pełen przyjemności:tak:
Mojeszczescia, a z jakiej części Małopolski jesteś? Może się znamy?:-)
U nas też czuć wiosnę, tylko że dziś strasznie wiało...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry