reklama

czerwcowe ploteczki :D

U mnie szału nie ma z porzadkami ale jest ok jeszcze tylko nastawie pranie:) aaaaa Pati ta podwyzka z okazji takiej ze to parking w strefie płatnego parkowania w centrum a mój abonament był na mamę a teraz trzeba mieć umowę notarialna uzyczenia pojazdu i takie tam. Sraty taty wiec za marzec zaace 250 a potem może podpiszemy z mama umowę ehhhh Polska poprostu

reklama
Sylwia, ja niestety nie mam refundacji, bo pracuję na pół etatu i mi nie przysługuje :confused: Tak jak bym na pół etatu miała dobry wzrok ;-) Za te okulary zapłacę 560 zł (180 szkła i 380 zł oprawka przeceniona po starej znajomości z 490 zł). Ja mam jednego optyka od zawsze czyli od 32 lat :-) Żadna sieciówka, tylko mały zakład na starym mieście. A szkła i tak mi taniej wyszły, bo taki kształt oprawki, że można było zamówić szkła o mniejszej śrdnicy, zasadniczo stosowane w okularach dziecięcych.

U nas w domu rozkład. Marcin ma jakąś bakterię w gardle, ledwo mówi, jeść nie może i walczy. Stas lekko przeziębiony, a Marysia dzis po południu w gorączką. :-(

Sylwia, to niezła kicha z tymi opłatami
Mamoot, zdrówka dla całej Rodzinki. Ja przy zmianie oprawek również korzystam z usług małych optyków
Moja Olga rozkaszlała się o północy i znów została w domu. Ale widze, że to nic groźnego, więc raczej zwalczymi sami zarazę
Fredka, niech buduje Twój m autostradę, to będę szybciej w Krakowie
Jaki dzis piękny dzień się zapowiada! Miłego dnia!

Nooooo opłaty są ale i tak w sumie to same centrum;) z okien widzę Mariacki z drugich Wawel;)

Mamoot to ja Ci teraz dużo cierpliwości życzę, i zdrówka dla wszystkich, a to ja widać jakoś mało za okulary płace ostatnio, zapłaciłam za okulary ze szkłami itp całe 200 zł;))))

Sprawie sobie kolejna parę:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry