reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Ojjj kocham taka pogode kiedy juz mozna bez kurtki wyjsc...Dzis sobie kupie bukiet zonkili ;) a tak swoja droga mam jeszcze bukiet ktory dostalam na walentynki i bez kitu wyglada jakbym go dostala z trzy dni temu a to przeciez zlecialy 2 tygodnie:szok:

i u mnie ok:-D

ale dzis mialam fajny dzien do 14.30- zakupy, kawucha, ploty, ...pozniej samochod mi sie zepsul- bylo mniej wesolo:crazy:...nerwy, stres jak zdazyc odebrac Dusie itd...Gracek zasnal..srodek miasta..itd...:sorry:a pozniej juz mi zlosc przeszla- przyjacele ruszyli na pomoc do czasu powrotu A z pracy.., wrocilam z dziecmi pieszo ze szkoly...sloneczko ladnie swiecilo,...pomierzylam nowe ciuszki, wzielam goraca kaiel-moje spa i tak mi fajnie:-p mimo, ze bez auta bedziemy do weekendu...:rofl2:

Ostatnia edycja:
Sylwia, to tanio te Twoje okulary.
Poszłam dzis odebrac okulary, ale zauwazyłam jakiś odprysk na zauszniku, więc zostawiłam, zeby mi jeszcze ten zausznik wymienili. Jak tyle płace, to chcę mieć idealne ;-), a w sumie tak mi się nie spieszy. Oprócz tego oczywiście, ze już bym chciała je nosić :-D

U nas tez dzis pełnia wiosny. Martwię sie tylko - jak co roku - ze zaraz zacznie sie pylenie. Mój nos mi mówi, że juz się chyab zaczęło. Jutro ide do alergologa, to sie uzbroję w medykamenty.
Z jednej strony już chcę wiosnę, a z drugiej nie użyłam w tym roku zimy i szusowania mi brak.

Marcin ma się znacznie lepiej, Staś i Mycha tez lepiej. Za to wzięło trochęmnie i Wojtka. Czyli sie usredniło :-D

reklama
Mamootku to zdrowka dla calej rodzinki :-)
W sumie my tez ani razu nie bylismy ani na sankach czy lepic balwana...Troche szkoda mi ze wzgledu na Noemi...Bo ja za zima nie przepadam-cieplo lubie ;) Ale tez tu np.nie bylo nawet kilku dni zeby snieg lezal...wogole ta zima byla bvez sniegu! No kto to widzial ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry