reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Rusia, to ja już gratuluje tego co osiągnęłaś i trzymam kciuki za dobry wybór :-)

U mnie wszystko wraca do normy. Marcin w domu, więc uruchomiony tryb "codzienny". Choć chłopcy mam wrażenie nieco niestabilni, takie rozchwianie po powrocie taty - tak myslę.

ech- dzis dostalam odpowiedz, ze jestem na liscie rezerwowej- teraz dostaje prace inna osoba, a mi zaproponowano wolontariat(bo zabraklo mi -tzn. ta osoba co zatrudniaja to ma ja nie)- a wiec doswiadczenie w pracy z dziecmi (full time mama jestem przeciez:-Dto malo doswiadczenia???..no i po tym wolontariacie bede nastepna do zatrudnienia...wiec czekam, ponoc jedna osoba. b.dlugo jest na zwolnieniu lekarskim i jesli ona nie wroci to wciaz szansa jest...Po powrocie z PL(lecimy w pon,na 2 tyg)musze pomyslec o wolontariacie i od wrzesnia strzele kurs.:-)

Rusiu myślę, że wcześniej czy później pracę dostaniesz. Jesteś zdolną i utalentowaną kobitką i z pewnością posada Ci się należy.
A my jesteśmy po wizycie u laryngologa. 9 października, trzymajcie kciuki mocno zaciśnięte,Ala będzie miała zabieg/operację usunięcia 3 migdała i podcięcia 2 podstawowych, pełna narkoza. Ma zagrożenie życia z powodu zbyt dużego przerostu 3 migdałów, stąd kaszel i ciągłe problemy zdrowotne. Mam nadzieje, że uda nam się do tego zabiegu dojść bez problemu. Mała musi być w 100% zdrowa. Mamy jeszcze kilka badań do zrobienia, dodatkowe szczepienia. Jeśli wszystko się uda odstawimy sterydy,które podobnież w tej chwili pomagają jej w prawidłowym funkcjonowaniu i oddychaniu.

Dziewczyny trzymam za Was kciuki...niech sie uklada po Waszej mysli... z moja praca narazie cisza...ale w sumie nie wiem od kiedy miala byc wiec nie naciskam ;) wazne by wogiole kiedys byla :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry