reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Sylwia, trzymam kciuki i ja.

Kasiu, o takim aparacie (czy korekcie zgryzu) jeszcze nie słyszałam. Długo bedziesz musiała to nosić?

Mamoot, bo to nie korekcja zgryzu, tylko leczenie stawów- mam przemieszczone krążki stawowe, coś tam ponaciągane, i cofniętą żuchwę, ta szyna ma przywrócić właściwe ułożenie żuchwy i krążków w stawach, a korekcja zgryzu będzie dopiero po tym. Z szyną muszę się zaprzyjaźnić na co najmniej pół roku, zmiany w stawach są bardzo duże, więc to potrwa niestety...

My dzis smigamy na urodziny Adama szwagra... tak jakos dziwnie w tyg. bo rano mloda do szkoly...a idziemy dopiero na ok 20:30... a u nich zawsze siedzenie do rana... wiec ja nie wiem jak to ma byc...a w piatek kolejne pijanstwo-zas na urodzinach mojego brata :-D

Na początku zastanawiałam się, dlaczego piszesz, że jutro będzie ciężki dzień. Ale to odnosiło się do Pati. Nooo, niewątpliwie do lekkich należeć nie będzie ;-)
Sylwia, na pewno cudnie pachnie. Ja ostatnio do placka tarłam gałkę muszkatołową - też super zapach

u nas weekend zapowiada sie spokojnie- tzn. w sobote ja porzadki, Adam zakupy z Gracusiem:) i Dusia szkola i po do nich dolacza. Wracaja na gotowy obiad, po plac zapaw, park... a w niedziele kosciol, kawa u znajomych, obiad i na 16.30 impreza mikolajkowa na 300 os. :shocked2:...ponoc bilety poszly jak swieze bulki ...zainteresowanych bylo znacznie wiecej, niz sie spodziewano... i wstrzymano sprzedaz bieltow. ufff ledwie sie zapapalismy. Beda konkursy, jedzenie, paczki i co najwazniejsze sw. Mikolaj:-)

reklama
Ja dziewczynki zabieram na mikołajki 02 12. Są organizowane w mojej pracy. też będą zabawy, mikołaj, ubieranie choinki. Ola codziennie się pyta kiedy jedziemy.

Do góry