reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Nie wiem czy mogę zdradzać:-D:-D:-DTo było prześcieradło przymocowane do ściany a na podłodze hantle i encyklopedie, żeby naciągnąć :-DOczywiście photoshop też zadziałał

Kasiu, full professional. :-D Efekt bombowy.

Ale tu cisza zapadła.
Ja ostatnio wieczory spedzałam w pracy, więc nawet tu nie zaglądałam.Dziś zamierzam odsypiać, bo jutro impreza. Razem z dwoma koleżankami i kolegą robimy imprezę w klubie. :-) Liczę na dłuugie tańce :-)

Faktycznie cisza tu zaległa...
Mamoot, a z jakiej okazji imprezka?
My dziś idziemy na imieniny do mojego taty. Poza tym bez większych atrakcji.
Chyba zima za pasem, bo czuć już mrozik w powietrzu

Impreza była pod pretekstem ładnej liczby urodzinowej w tym roku (33), bo my wszyscy jedne rocznik. Ale tak na prawdę to ja szukałam pretekstu, żeby gdzie potańczyc w miłym i dużym gronie. A w kilka osób zawsze taniej cos wynająć.
Fajnie było, choć kondycja słaba. Jednak moje przepracowanie daje o sobie znać.

Pati, jakie porządki? Tylko proza dnia codziennego ;-) Co chwilę coś. Wczoraj robiliśmy ciasto na pierniczki a dziś było pieczenie. Teraz zostanie nam tylko dekorowanie :-) Poza tym biegam do dentysty a dzień za dniem nawet nie wiem kiedy ucieka :-/
Miki drugi tydzień w domu. Kaszel taki go dopadł, że nie może my dziada wygonić. Ale byłam z nim dziś na kontroli i jest lepiej. Do przedszkola na mikołajki nie pójdzie, ale nawet nie przeżywa tego. No ale jak ma przeżywać skoro, co chwilę ktoś przynosi prezenty do mieszkania ;-)

Jak tam dziewczyny Mikolajki? Dalo cos? :-D
Mloda dostala oczywiscie swoja dzialke...i od babci i od nas,a po szkole jedziemy do mojego brata i tam bedzie wymiana prezentow...
Nawet ja w tym roku dostalam cos :-D winko,pralinki i 50€... Mam w planie kupic sobie sweter ktory przymierzalam ostatnio ;)
Adam dostal rekawiczki bo pogubil swoje :-D i czekoladki

Mloda dzis z okazji mikolajek ze szkoly szla na teatrzyk...
Mamy tez dzis piekna scenerie do tych mikolajek bo zaczal niezle sypac snieg :)

Pati, nie robimy sobie mikołajek z m, więc nic nie dostałam. Dzieciaki obłowiły się okrutnie. A to jeszcze nie koniec, bo mojej kuzynki jeszcze nie było :-) Dostały bardzo dużo plastycznych rzeczy i super, bo ostatnio sporo tworzą
U nas tez ładnie, tzn. jest śnieg i lekki mrozik.

reklama
Do góry