reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

U mnie w pracy troche się rozluźnila sytuacja. To się wzięłam za zaleglości domowe :-) Bigos, pierniczki, sprzątanie, kupowanie prezentów. I czas mi smiga....

reklama
To ja tylko wzięłam się na kupowanie prezentów i chyba mam już wszystko. Zostały pierniczki do dekorowania i ogarnięcie chałupki. Ale szaleć nie będę.
U nas odwilż... Nieładnie jest

my juz kupilismy Dusi prezent nintendo 3d xl
a dla Gracusia mamy upatrzony - tomek i przyjaciele - tory i wagoniki.
ja chce pizame i kosmetyki
a Adam elektryczna golarke
Mamie kupuje bluzke/tunike, a Tacie jeszcze nie wiem..
Reszta dostaje zdjecia dzieci:)w ramkach:p

Ja jednak nie zdecydowalam sie na to nintendo... kurde 220 euro sama gra...plus gry do tego jedna ok. 50 euro... no i nie mam pewnosci ,ze mi dziecko bedzie sie bawic tym...a dwa nie chce by tylko grala :-D wiec postanowilam kupic cos podobnego-tyle ze ma 80-100 gier juz na karcie :-) kosztuje tylko 70 euro :-) a w promocji widzialam za 40 :-D wiec jeszcze kilka duperel bede mogla dokupic :-)

Załączniki

• 045844784-arcade-neo-pocketkonsole-mit-100-spielen-farbe.jpg
    045844784-arcade-neo-pocketkonsole-mit-100-spielen-farbe.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 38
  • arcade-neo.jpg
    arcade-neo.jpg
    68,2 KB · Wyświetleń: 31
Ja jednak nie zdecydowalam sie na to nintendo... kurde 220 euro sama gra...plus gry do tego jedna ok. 50 euro... no i nie mam pewnosci ,ze mi dziecko bedzie sie bawic tym...a dwa nie chce by tylko grala :-D wiec postanowilam kupic cos podobnego-tyle ze ma 80-100 gier juz na karcie :-) kosztuje tylko 70 euro :-) a w promocji widzialam za 40 :-D wiec jeszcze kilka duperel bede mogla dokupic :-)

wlasnie drogie to bylo strasznie, ale Duska zna sie na tych gierkach i to co pokazujesz ma i ja szybko nudza... Ma x boxa, ale to dla niej zmulone;/...i Adam uzywa:D . ona co urodziny, okazja jakakolwiek nic innego nie chciala tylko to nintendo. Bawila sie u swoich kolezanek i po prostu marzyla i ona o tym. Mozna nagrywac filmy, bawic sie nak w picassie, ...my dalismy 189,99f a jedna gierka tu kosztuje 30 f ...

Kasiu jaja kazdy chyba zna-super , wciagalo jak diabli!:-D

No ja narazie jej kupie ta gre... zobaczymy... zawsze moge kupic inna :-D

A jajka pamietam-kurde wiecie ,ze juz patrzylam kiedys zeby sobie ja kupic! :-D ale nigdy nie znalazlam... a moze Wy wiecie czy jeszcze mozna cos takiego kupic? i najwazniejsze -gdzie ;-)

Ja jutro wybywam na maraton zakupowy... zobaczymy czy wszystko kupie :-D a w polsce mam zamiar sie w Mohito obkupic :-D

reklama
Kasia duzo rzeczy mi sie stamtad podoba... i tak wlasnie mi sie przypomialo ze gdzies zgubilam skorzana branzoletke ...Tu tego sklepu nie ma...wiec nic mi sie tam nie opatrzylo :-D i cenowo nawet spoko :-) Ja kupilam dzis gre,Adamowi czapke i szalik z Tommy hilfiger,za Adama dla dziadka prezent musialam kupic,troche slodyczy i jutro jade dalej bo dzis leczymy wszyscy mega kaca i sil zabraklo... :-D

Do góry