Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Było nas wszystkich 12 osób, każdy dla każdego miał jakiś prezent, więc pod choinką było ich mnóstwoooooo, Marta zapowiedziała, że tylu prezentów nigdy nie dostała, i kolejne święta też chce spędzić w Norwegii
Dostała łyżwy, rękawiczki specjalne, bieliznę sportową, mały zestaw lego friends, obraz z księżniczkami disneya do pomalowania z farbami i paletą, jakieś koraliki do robienia biżuterii, i od nas książkę, naszyjnik z kotkiem (słodziasty, apart ma cudną biżuterię dla dziewczynek), zestaw grzebień i szczotki do włosów. Jak wróciliśmy do domu to jeszcze czekał na nią zamek księżniczki i księcia z my little pony, i u mojej mamy książka, gra i gumki do włosów. Zaliczyliśmy wyprawę na łyżwy, ku mojemu zdumieniu Marta załapała błyskawicznie, jakoś jesienią zrobiliśmy podejście do rolek i nie udało się, fakt że skończyło się na jednym. No i byliśmy na nartach, ale to był pierwszy raz dla nas, i tak sobie, jednak bez instruktora ciężko. Marcie nie szło, bała się, no i zniechęcona bo łyżwy super, to myślała, że i na nartach od razu będzie jeździć, a tu chała, Sylwek całkiem nieźle, ja po dwóch bolesnych upadkach trzy razy zjechałam bez wywrotki :-) i zabraliśmy się do domu, bo Marta zaczęła bardzo marudzić.
generalnie plusów jest zdecydowanie więcej.