reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

U nas mróz. Około 9 stopni na minusie. A co do prezentów-symboliczne. Ala dostała konika do malowania a Ola zestaw kreatywny CZuczu. A co najciekawsze ma totalnego fioła na punkcie szczurków :) .

reklama
u nas Mikolajki bardziej na slodko- dzieci dostaly kilka paczek i oprocz tego od mojej sis Gracus kapcie z tomka i przyjaciele, Klaudia zestaw do robienia balwankow itd...i od Adama sis Gracus auto z narzedziami- od reszty paczki slodyczy

zszargane nerwy mam ..2 tyg bylismy w Polsce- smierc Adama taty, ja pochorwalalm sie trafilam do szpitala z pocz. zapalenia oskrzeli, pozniej Dusia zapalenieucha, silnik w aucie nam padl, gosc ukradl nam 5500 zl, i na koniec noc przed podroza Gracus goraczkowal..spoznilismy sie na prom bo samochod nam szwankowal w drodze -doplacalismy..no tak w skrocie co u nas...chcialabym zapasc w sen zimowy!

Rusiu kobietko.... Lepiej się już czujesz? Gdzie byłaś w szpitalu?

O rany jak się wali to po całości.

Trzymaj się cieplutko.Bardzo dużo zdrówka Wam życzę!!!!!!

Rusia, a co to za "szczęście" Cię spotkało, że taka kumulacja?:-(Normalnie pasmo nieszczęść. Mam nadzieję i trzymam kciuki, żeby już było wszystko dobrze
U nas ok; weekend na sportowo. W sobotę byłam na maratonie fitness a w niedzielę byliśmy na turnieju futsalowym. A dziś Miki poszedł po 2 tygodniowej przerwie do przedszkola. Ale się cieszył! Kurcze, 2 tygodnie i święta... Czas płynie nieubłaganie...

u nas duzo sniegu..ale zaczyna topniec bo bylo w plusie... pod wieczor zaczal sie robic przymrozek...tanczylam dzis autem na parkingu...myslalam ze jedbla dostane...samochod wieczal sie na sniegu,a potem nie moglam ruszyc bo lod sie robil i sie caly czas slizgalo...na szczescie pod blokiem stala taczka z kamyczkami i lopata... 15 min. dobre sie meczylam,przeklinalam,kopalam i podsypywalam :-D

Cala strona mi gdzies umknela...

Rusia jak to tyle na raz???? matko jednyna... jak Was okradli?
Wyrazy wspolczucia z powodu tescia... Mam nadzieje ze Wasze pasmo nieszcesc zakonczone?

o i nie koniec- w nocy dzieci wymiotowaly od 8 do 9 rano...bylam u lekarza o 13.30- Klaudia okazalo sie, ze taka jednodniowka, bo faktycznie juz od 10 wszystko przeszklo, ale Gracus ma antybiotyk infekcja gornych drog oddechowych i stad wymioty...
Dzis pierwszy raz bylam w pracy, dostalam kartki z kondolencjami a podczas rozmowy z dyrektorka- rozplakalam sie...

a okradl- wpacilam w hurtowni 5500zl za solary...nie przychodzily w terminie...pojechalismy na hurtownie-bankrut. zwodzil nas..okazalo sie, ze ma mnostwo dluznikow, ze mu noge zlamali, samochod przejeli...i oddal nam w towarze(guzik juz mial) jakies materialy typu cegla, regipsy..reszte ma wpalcic do konca roku...MOzna by bylo sprawe zalozyc i tyle, bo fakture mielismy..ale my nie mamy czasu, jestesmy za granica...wiec juz mi sie nawet o tym pisac nie chce..

reklama
Do góry