reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ufff jakos przezylam ten weekend... z pierwszej imprezy wrocilismy o 04:00...a u mojego brata poszlismy spac o 04:30 jakos...Alkoholu mam dosc!!!! nie weiem czemu ale z czwartku na piatek na tych urodzinach przez cala noc wysaczylam 5 piw a czulam sie masakrycznie...Ledwo przygotowalam mloda do szkoly...potem poszlam spac i spalam do..... 14:30... odebralam mloda o 15:45 i wrocilismy...wypilam herbate,Adam zdazyl z pracy wrocic ,a ja do lozka zaraz i dalej spac ,zeby dac rade otrzasnoc sie na kolejna impreze o 20:00 :) Prezenty solenizantom sie podobaly,pojedlismy i na obu dzamprezach bylo naprawde fajnie :)

reklama
Wow Pati, poszalałaś!
U nas weekend minął spokojnie. Wczoraj m był w pracy. Pod wieczór odwiedziła mnie ciocia z kuzynką. Fajnie, bo długo u nas nie były. A dziś m na szkoleniu. No to żeby nie siedzieć samej, poszłam z dzieciakami do moich rodziców. A potem jeszcze wpadli teściowie na kawkę. Jak zwykle te dwa dni szyyybko minęły.
Aha, strzeliliśmy sesyjkę dzieciakom. Ot taka https://www.facebook.com/media/set/?set=a.305753316207314.75401.278967608885885&type=1

Pati, to szaleństwo było :-)
Kasiu, CUDNE!!! 3 fotka mnie rozmaśla totalnie :-)

U nas wyjątkowo spokojnie. Tylko wczoraj wpadli do nas znajomi po południu. A dziś tylko rano basen i potem spokojne popołudnie w domu.
Tylko w piatek wieczorem byłam na bębniarskiej imprezie i poszalałam do północy. Musialam odreagowac prace. Bo roboty huk, a ludzi do pracy ostatnio ubywa. I już nie wiem w co ręce włożyć.

Kasia śliczne!!! my favourite is ....2 and 7 ;) kurcze moze ściagnę pomysł choć u nas aparat kiepski a i chłopaki nie wiem czy będą pozować tak spokojnie

i co mi się tak na marginesie rzuciło w oko-jaką Mikołaj ma chuda nóżkę:)

Dzięki dziewczyny!
Baśka, on cały taki chudy jest:-DI powiem Ci, że naprawdę bardzo grzecznie pozowali - chyba pierwszy raz! Ale podbała im się cała oprawa, przygotowania. Choć nie omieszkali stwierdzic, że to ciężka "praca"

reklama
Do góry