reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

He, he a mnie sie kremik do twarzy skonczyl i zel do mycia i podkradam Julkowi bo nie chce mi sie isc do miasta do kosmetycznego. Normalnie lenistwo niekontrolowane:zawstydzona/y:
A co do perfum to nie podpowiem bo jak sie mozna domyslic z powyzszych zdan - dawno niczego nowego nie testowalam:-)

reklama
ja też nie mogę nic polecić, bo perfum nie używam - alergia mi nie pozwala, jak się popsikam to głowa mi potem pęka :baffled::-:)wściekła/y:
za to lubię kupić sobie dobry kremik, coś za coś :tak::-)

Rusałko to chyba ci sprezentuję swój :) flakonik zużyty troszkę ale mam go już chyba ponad 2 lata - skusiłam się we Włoszech a potem jakoś mi nie podchodził - nie mój typ po prostu, użyję go bardzo rzadko na imprezkę ale jest dla mnie za ciężki na co dzień, ja teraz mam Amor amor ale mi się kończy i pomimo że mi sie bardzo podoba to muszę coś innego teraz poużywać bo przestałam go już czuć, ale nie planuje na razie zakupu żadnych oryginałów, jakąś wodę sobie kupię - coś lekkiego i świeżego

:):)super Sylwia!

ja powiem Wam, ze czekam z wielkim napieciem na wyprzedaze swiateczne( - a są tu spore..no i zamierzam poszalec. Rodzice do nas na Swieta przylatuja(baardzo sie cieszymy!!!)- no i bedzie rodzinka w komplecie;) Zamierzamy sie porozpieszczac:-)

wracajac jeszcze do perfum - cudowny jest tez ten zapach - po prostu boski - Calvin Klein Euphoria- ale siostra akurat go uzywa- "jej zapach":dry:
sliczny tez jest ten zapach -----------
Chanel Coco Mademoiselle i tak jak juz kiedys pisałam - wypatrzyłam sobie nowy zapach -Rock’n Rose Valentino--

:tak::tak::tak:

a tak z innej beczki..oprócz basenu:cool2:..dzis ide do collage zapisac sie na jezyk- trzymajcie kciuki by pasowały mi godziny!!! i by mnie przyjeli :sorry2:

reklama
A ja jeszcze powiem ze z samego rana przeczytałam bardzo pozytywnego maila kolega z pracy adoptowal dwie dziewczynki jedna w wieku naszych szkrabów maj 2006 a druga maj 2007 bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!! bo widac jaki z niego dumny tata:-)

Do góry