Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja to z calkiem innej beczki...Tak mi jakos nastrojowo...Uwielbiam ta piosenke...A jak Wam sie podoba????
YouTube - Timbaland - Apologize
super jest nie:-)
i dalej mi gada ze mnie nie zmuszala
i jakies tam farmazony...W koncu wtracila sie kobieta i daje jej do rozumu...ale to tepe babsko nadal swoje...wiec wzielismy jakies gowno i poszlam bo juz nerwy tracilam...
W tym momencie prawie zabilam ja wzrokiem...

..no chyba kazdego to irytuje..
jakies 4 l temu)..a do dzis czuje ten niesmak...Kupiłam sobie u nich kozuszek( co sie okazalo słono przepłaciłam..no, ale to mój problem akurat) ijeansy..Pechowe...Ja nosze 38..kupiłam sobie 40-luźniejsze..takie bardziej sportowe. Pojechalismy z Adamem na wycieczkę..ja wysiadam z samochodu, a Adam do mnie, ze mi na tyłku sie te spodnie rozchodza

..ja patrze, a one wszedzie ida..gdzie tylko lekko rozciagnie sie materiał..po prostu nici jakies zlezałe..sama nie wiem..Z wycieczki dupa...ja wsciekła jak chloera!..zaniosłam do sklepu, sklepowa, ze o taki spr. z szefem a on bedzie w w sobote ...Okazal sie idiota, gburem i chamem!!!!!!..zaczełam grzecznie z nim rozmawiac, ze 4 dni temu kupiłam spodnie itd..a on mi, ze on juz od nich odprowadził podatek i ze nie zwróci mi pieniedzy
..załosne..i ze moge sobie wybrac inna rzecz...no szok ..Oczywiscie z grzecznej rozmowy rozwiazała sie kłotnia..ja mu, ze zgłosze to Urzedu Ochrony Konsumenta..nic sobie z tego nie zrobił..i obrócił kota ogonem,ze skoro w taki sposób spr staiwam, to nie ma o czm mówic..itd..Wyzwałam go przy innych kupujacych od załosnych dziadów..i powiedziałam, ze niech sie cieszy ze trafił na kogos takiego jak ja..ze nie mam czasu (pewnie bym powalczyła..ale mój Adam jest taki-daj sobe spokój - szkoda nerwów)..no i wziełam pierwsza lepsza spodnice ..w ktorej z obrzydzenia samego nie chodziłam..