reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Boże kochany Pati jestem w szoku:szok:Nie wyobrazam sobie tego- do tej pory to tylko na filmach się o tym słyszy albo w wiadomościach i to się wydaje takie odległe i że nas nic takiego nie spotka a tu masz- oczy trzeba mieć zawsze i wszedzie otwarte:tak:

reklama
Pati------------SZOK!!!..ale powiem Ci, z ja potwornie jestem uczulona na tego typu syt. szczegolnie tu w UK..i nie lubie jak ktos podchodzi do Klaudii..zaczepia...gryy

co do mieszkania.........same formalnosci.., a najgorsze jest to, ze Adam pracuje do 17..czasem dłuzej..a biura do 16.., no i do soboty chyba bedziemy czekac..by on mógł przedstawic swoje dochody itd...(musi byc osobiscie:/..) chciałam wpłacic zaliczkę, ale gosc powiedział, ze moze byc tak-ze wpłącimy, a agencja odrzuci nasza kandydature i kasy nie odda..........bez sensu!..a nie gwarantuje, ze do soboty bedzie to mieszkanie..
powiem Wam, że jestem dzis zupełnie zobojetniała..wsztsko idzie pod gorke i mam to gdzies:-p..Jutro ide na rozmowe w sprawie nin-u national insurance number(cos jak u nas nip) i zahacze osobiscie do tej agencji w spr. mieszkanie...

Dziewczyny ja tylko krociotko chcialam podziekowac za gratulacje:-)

Pati oby nas nigdy cos takiego nie spotkalo i dobrze, ze otworzylas mi oczy na ten temat bo w sumie czlowiek czasem mysli, ze zycie nijak ma sie do filmow akcji a tu akurat jest zupelnie inaczej :-0:-(

Rusalko trzymam kciuki, zeby transakcja doszla do skutku po waszej mysli. Kiedy ylby wielki dzien i przeprowadzka?

Rusalko trzymam kciuki, zeby transakcja doszla do skutku po waszej mysli. Kiedy ylby wielki dzien i przeprowadzka?

dziekuje Cicha!!:)..
Ciesze sie, ze jednak - mimo iz nie byłam um(a tu trzeba kazde spotkanie wczesniej tel.umawiac:confused:)..zahaczyłam do tej agencji..Gosc srednio był zadowolony, ale co miał zrobic jak z wózkiem sie do niego juz wgramoliłam:-D...inny pewnie powiedziałby prosze zadzwonic i sie um, ale z racji tego, ze juz z tej agencji korzystamy - bo teraz wynajmujemy ten domek..Zag:cool:..potraktował nas tak jak chciałam:-D..skserował, przygotował wszystkie papier, dał aalikacje do wypełnieia i ....powiedział, ze musiodwołacludzi, których juz miał um. by ogladac to mieszkanie:shocked2:..nawet dzis powiedział(tzn. wczoraj:sorry2:...W sobote Adam jeszce musi isc tam dopełnic reszty, której juz ja nie mogłam..uff..no i na pewnie zaraz dostaneimy klucze:-):-):-):-)..obiecuje, że jedne z pierwszysch sie dowiedzie!!! i beda zdjecia:cool2:

dzis po 14 bede juz wiedziała co z mieszkankiem na 100%:-D..maz idzie podpisac umowe:-pi powiedza juz kiedy mozna sie wprowadzac i dadza klucze:sorry2:

moja ekipa;)po g9...-( maz i córeczka:) zostali wypedzeni na spacer do miasta..m.in. do banku, do sklepu po zakupy..:cool2:a z racji tego, iz noga - balon, sina(krwiaki mi sie zrobiły:baffled:na stopie..przy korstce..)zostałam w domu..wstawiłam pranie, rozmrazam miesko na kotleciki i zaraz wskakuje do wanny sie relaksowac:-)...

Rusalko w takim razie mocno trzymamy z Sandrusia kciuki - oby sie wszystko udalo :tak:
No i z niecierpliwoscia czekam na fotki nowych mieszkanek: twojego i Cichej ;-)

reklama
Do góry