Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
..Jutro ide na rozmowe w sprawie nin-u national insurance number(cos jak u nas nip) i zahacze osobiscie do tej agencji w spr. mieszkanie...Rusalko trzymam kciuki, zeby transakcja doszla do skutku po waszej mysli. Kiedy ylby wielki dzien i przeprowadzka?
)..zahaczyłam do tej agencji..Gosc srednio był zadowolony, ale co miał zrobic jak z wózkiem sie do niego juz wgramoliłam
...inny pewnie powiedziałby prosze zadzwonic i sie um, ale z racji tego, ze juz z tej agencji korzystamy - bo teraz wynajmujemy ten domek..Zag
..potraktował nas tak jak chciałam
..skserował, przygotował wszystkie papier, dał aalikacje do wypełnieia i ....powiedział, ze musiodwołacludzi, których juz miał um. by ogladac to mieszkanie
..nawet dzis powiedział(tzn. wczoraj
...W sobote Adam jeszce musi isc tam dopełnic reszty, której juz ja nie mogłam..uff..no i na pewnie zaraz dostaneimy klucze:-):-):-):-)..obiecuje, że jedne z pierwszysch sie dowiedzie!!! i beda zdjecia
..maz idzie podpisac umowe
i powiedza juz kiedy mozna sie wprowadzac i dadza klucze
a z racji tego, iz noga - balon, sina(krwiaki mi sie zrobiły
na stopie..przy korstce..)zostałam w domu..wstawiłam pranie, rozmrazam miesko na kotleciki i zaraz wskakuje do wanny sie relaksowac:-)...