reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
:-:)-:)-:)-:)-(..strasznie to smutne..i złosć sie w srodku we mnie budzi.., jak mozna byc taka bestią..Jemu sie nalezy knkretne pranie:wściekła/y:..no, a nieczułosc ludzka..tez ciezko uwierzyc w to, ze nikt tego nie widział...:-(

Co do obsługi tu...o niebo lepsza..i tak jak u Ciebie Pati w Niemczech.., od progu witaja, usmiechnieci, na pozegnanie rabacik, badz miłe słowo..zupełnie inaczej niz w Pl..niestety

Wlasnie najgorsze jest to ze sprawa kilka razy byla juz u policji i nikt tej bestii nie zakazal kontaktu z dzieckiem...Ale najbardziej dziwie sie matce dziecka...Jak mogla na to pozwolic...Jak mogla byc nadal z takim potworem...Ja wiazac sie z innym facetem mialabym mu za zle nawet gdyby mocno krzyczal na moje dziecko...Biedne dziecko-okropnosc co musialo przezyc...

tak!!!---tez tego nie rozumiem jak mozna zajac miejsce inwalidzie..a juz szczegolnie, jak np. kilka stanowisk dalej szczegolnie pod marketem..jest wolne miejsce dla zdrowej osoby.....................chamstwo, prostactwo i lenistwo

reklama
A ja tez niedlugo wybieram sie po perfumy-oczywiscie moj ukochany Jean Paul Gaultier:-)
No ale chce cos nowego tez miec czego jeszcze nie mialam i tym razem bedzie to Bvlgari-Omnia-Crystalline bardzo spodobal mi sie ten zapaszek:-)
A i jeszcze tusz mi siekonczy ale tu nie mam problemu trafilam wreszcie na "tego jedynego":-D

Do góry