reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
a tak swoja droga to mialam Was baby pozdrowic od naszej Rusalki...Jest mega zadowolona...wczoraj przylazla do domu podchmielona...:-DOgolnie zostalaby juz tam na zawsze :-)

Pati he he komu dobrze:-):-)

Sylka jak sie nudzisz to wklej foty ze sluzbowysz szalenst na desce albo choc powiedz jak bylo;-)

Dobre i to ale kurcze niedosyt zostanie no bo narobilas smaczku - deska, gory, snieg ....:-) A chociaz pogoda dopisala i fajnie bylo? To pierwszy raz na desce czy juz jezdzilas?

Własnie szkoda ze nie ma tych zdjkęć bo to był mój pierwszy raz, a było to tak:..............
za górami za lasami, swieciło piekne słonko
wziełam sobie instruktora i zaczelo się było smiesznie ale w sumie mi dobrze szło i po godzinie umialam juz zjechac na tzw liscia czyli jak to okreslil instruktor byłam super zdolnym uczniem:-D bo zazwyczaj zadko komu sie to udaje:tak:

Było super planujemy juz nastepny wyjazd:-)

reklama
Sylka brzmi super. Ja sie doczekac nie moge jak za rok znow pojedziemy na narty ale tym razem upchniemy Julka do szkolki, wezmiemy nianke i tez w koncu skorzystam:-)
Ale na deske to sie pchac nie bede - za stara jestem ;-):-)

A teraz spadam z julkiem na spacer bo cos mi protestuje i spac nie chce to mi przysnie w wozku a ja sprawy pozalatwiam. No i pogoda ladna a jutro ma juz byc gorzej to korzystac trzeba.

Do góry