reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Rusałko :-D:-D:-D:-D:-D

Iza też lubi jeździć w wózku i często w nim zasypia, potrafi nawet w domu wleźć do niego jak chce spać i tam zasnąć :-D

Mamoot są m.in. takie wózki
WOZEK DLA RODZENSTWA, BLIZNIAKOW TANDEM PLUS_SUPER (298271092) - Aukcje internetowe Allegro

Oregon Tandem wózek podwójny-koła na łozyskach (301272801) - Aukcje internetowe Allegro

KEES WÓZEK DLA BLIŹNIĄT Z NOSIDEŁKIEM GRATIS (301789447) - Aukcje internetowe Allegro

inne modele możesz sobie zobaczyć na allegro w wózkach bliźniaczych:-)

Mamoot ja powiem szczeze, ze procz tego Phil&tedsa zadnego innego wozka nie bralam pod uwage z prostego powodu, ze zaden mi sie nie podoba i nie wydaje na tyle funkcjonalny ja ten jeden. Jak mam pchac maluchy w takim dlugim podwojnym, albo szerokim to juz wole kupic dostawke do wozka, ktory mam, albo mala nosic w nosidelku (Julka bardzo lubilam nosic i nosilam do listopada tego roku jeszcze) a Julka prowadzic lub pchac w spacerowce. Ten jeden wozek wpadl mi po prostu w oko bo widze z jaka swoboda pchaja go mamy i jak latwo manewruja nawet na malych przestrzeniach. No i dzieciaczki wygladaja na szczesliwe choc kombinacja siedzen rzeczywiscie moze nieco dziwna. Tak wiec jesli o mnie chodzi to chyba na chwile obecna niewiele sie przydadza moje rady bo niczego innego nie testowalam i nie zamierzam.
No i pewnie wszystko wyjdzie w praktyce wiec za kilka miesiecy bede mogla napisac czy zaluje ze nie mam podwojnego czy tez absolutnie z jednym da sie zyc:-)

A swoja droga to wczoraj bylam na usg i mala ma na oko 40 cm i wazy 1660. Pierwszy raz pokazala tez twarzyczke a nie jedynie pupe itp. oragany wiec widok znacznie milszy;-):-)

Mamoot a Ty nie mialas jakos dzisiaj polowkowego?

Cicha, to masz już wielką pannę.:tak:
Połówkowe usg mam we wtorek. na pewno dam znać co i jak.

A co do wózków, to właśnie się zastanawiam nad różnego rodzaju przystawkami/dostawkami dla starszego. Zobaczymy.

Rusałko,
ja wiem, że na allegro można dużo znaleźć, ale ja leniuszek jestem:zawstydzona/y::-p i mając takie miłe koleżanki liczyłam że któraś z Was mi jakieś linki podeśle. I się nie przeliczyłam Irma. Dzięki!:-)

reklama
Iza też lubi jeździć w wózku i często w nim zasypia, potrafi nawet w domu wleźć do niego jak chce spać i tam zasnąć :-D

swoj człwiek - piateczka Izka:tak:- Klaudia

mi to nawet kumpele na spacerach zazdrosciły..ze Klaudia ma pore i nie ma bata - odwraca sie i idzie spac w wózku..a oe np. musiały biegac za maluszkami,.nie było mowy o spokojnej kawce..czy lodach na ławce(tak dla rymu:-D

Cicha..ale słodko - jaka Twoja panna juz duza..az sie miło czyta takie posty:tak::tak::tak:

co do wózka..dasz znac jak sie sprawdził..jesli zdaze(zajsc w ciaze tak by sie przydał- bo mi sie on podoba) - to wezme na pewno Twoja opinie pod uwage:tak:bo tez nie wyobrazam sobie takiego - dwa obok siebie...szok..widziałam - beznadzieja totalna..jak tragarz..poł ulicy zajmuje:no:..a te jeden za drugim..to mam wrazenie, ze sie ciezko prowadzi..np. wjeżdza na chodniki..ale moze sie myle..

Do góry