reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
No właśnie nasze dzieci jeszcze nie raz nas zaskoczą .....Ja dzisiaj mówie do Sandry ...idz do łóżeczka i sie połóż i wiecie co ....poszła położyła sie i .... zasnęła :-Dno w szoku byłam a było mi to rękę bo od paru dni ząb mnie boli jak nie wiem co :wściekła/y: i niestety w poniedziałek do dentysty:baffled:

Doceniam doceniam...tylko czasami uzywam takich sformulowan bardziej "ciezszych" ktore wiem ze slyszy pierwszy raz i mysle ze nie bedzie wiedziala o co biega a ona doskonale kuma :-D

Dziewczyny mam pytanko....Moja przyjaciolka otwiera sklep z wazonami,swiecami,jakimis misami i innymi dekoracyjnymi pierdolami...do tego bedzie projektowac z kumpela meble i wnetrza...Jak byscie nazwaly taki sklep? macie jakis pomysl bo glowi sie laska az jej czacha dymi i nie wie co wybrac...Mi podoba sie nazwa "Decente" ale to z niemieckiego i w tlumaczeniu znaczy cos takiego jak "szczegol"... ;)

Decente brzmi fajnie. Tak inaczej niż te wszystkie naokoło sklepy po 5 zł;-):-DTo tak w żartach ale nazwa jest fajna a nad inną musiałabym się pogłowić a to już za późna pora:-)

Wojciaszek tez kiedyś się polożył w dużym pokoju na kanapie i się zbiera do spania. Na to Marcin: Wojtek, co Ty? Idź do siebie do łózka". Wojtek popatrzył i poszedł. I zasnął.:-)

W końcu wraca mi energia . Dzisiaj jest cieplutko i słonecznie i czuję jak moje akumulatory się ładują. Z chęcią już bym coś robiła na ogrodzie ale jeszcze ziemia za mokra. Za to jak tylko Matek wstanie idziemy się byczyć na dwór:tak:

Ania, ale Ci zazdroszczę... U nas rano było słoneczko, ale teraz - szkoda gadać... Chmury, chmury, chmury - tylko czekam, aż znowu lunie deszcz... Niech się Twój Matek wybawi za mojego, bo coś czuję, że z naszego placu zabaw znowu nic nie wyjdzie... :crazy:

Oj się wyszaleliśmy na ogrodzie. Potem poszliśmy po Madzię do znajomej i tam się dzieciaki jeszcze wyganiały a my sobie piwko na tarasie wypiłyśmy i buzie w słońce wystawiłyśmy:tak:Uwielbiam właśnie taką pogodę.
Heatherku i za Was też się wybawiliśmy i ślemy Wam tego słoneczka:tak::-)

Ja dzis musze pochwalic Mloda bo byla dzis super kochana na zakupach...Nie uciekala (tylko raz jej palma odbila jak zobaczyla okulary sloneczne bo ona ma na ich punkcie bzika) No i nawet grzecznie w przymierzalni ze mna siedziala... :-)

Kupilam jej 12 par majteczek...Pewnie na jeden dzien wystarcza;-) i czapke z daszkiem,dwie bluzeczki na lato i podkoszulki zamiast body...
A sobie tylko buty chociaz po kurtke jechalam i czapeczke ...kurtki nie kupilam...nic mi sie nie widzialo:baffled:

reklama
Do góry