Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dokładnie. Jak przyjmowali mnie do szpitala wg USG Olcia ważyła ok 3500 a tydzień później straciła jakieś pół kilograma po drodze bo urodzeniowa 2875g. I tego się trzymaj.:-):-)

Mamoociku spóźnione ale serdeczne życzenia z okazji rocznicy, Fajnie, że udał się wam wieczorek.

Nie wiem naprawdę czy ludzie są aż tak zaślepieni i zabiegani że brak im czasu na chociaż 15 minut czytania bajek czy innej zabawy?! Ja siedzę w domu i wiem że łatwo mi tak krytykować ale nawet jeślibym pracowała to musiałabym znaleźć czas dla dzieci nawet nie to że musowo ale chciałabym bo jeśli ja nie dam dziecku podstaw to kto?A jeszcze wiecie co zauważyłam że rodzice wstydzą się przyznać do tego że ich dziecko ma problem, albo jakąś wadę. Ja spotykam wielu ludzi z wieloma problemami bo z Madzią jeżdżę po wielu ośrodkach laryngologiczno- logopedycznych i po poradniach psychologiczno- pedagogicznych i jakoś mam inne podejście do tego ale czasami ludzie pootrafią mi wbić nóż czy komentarzem czy swoim podejściem do wielu spraw
Chociaz nie zawsze chce uczyc sie literek ;-)

i w sumie myslę że z tych 3 źródeł się tych literek nauczył bo przy puzzlach i książeczkach ciągle pytał "co to?" a bajke ogląda z otwartą buzią