reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

A mi sie snilo jakies 3 dni temu ze rodzilam...jednego dnia dwa razy...a porod byl bezbolesny naturalnie:-D i polozna wyciagala dziecko za pempowine:-D:-D:-D:-D

Gluszek, a ja juz Ciebie kilka razy chcialam sie zapytac i zawsze zapomialam...kiedys napisalas ze na poczatku mnie nie lubilas i ja bym chciala wiedziec za co:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Rusałko musisz dać małej antybiotyk, bo bez tego a ni rusz. U Oli też był paskudny kaszel i gdy by nie odpowiednie lekarstwo to by się udusiła.
Bardzo bardzo Ci współczuje i trzymam kciuki, co by ten nowy rok był dla was lepszy i pogodniejszy.

Ps. Idę do wypowiedzi Pati, ciekawam jest co ona znowu wymodziła :-)

Pati ale masz sny .... czyzby przepowiadajace;-):-)

A ja dzis zaszalam, wyskoczylam na 2 godzinki do miasta w poszukiwaniu prezentow a wrocilam z 3 bluzkami i butami dla siebie ( i to takimi za nie za male piniadze:-p) Wrocilam do domu, wyjelam to wszystko, rozlozylam, popatrzylam i tak sobie teraz mysle- a gdzie ja w tym bede chodzic? ...do sklepu? na plac zabaw? Takie bogate to ja mam teraz zycie towarzyskie i kulturalne:rofl2::tak::tak:
Tak to jest jak kobieta samopas rusza na miasto:-D:-D:-D

Cicha- okazja sama przyjedzie- czego Ci zycze! A takie zakupy ..dla czasem bardziej dla ducha niz ciała..wiec wazne, by Cisprawiały dobre samopoczucie!
Ja czesto kupuje sobie cos ot tak..a bo piekne..swietne..moze kiedy sie przyda:-D:-D

Cicha napewno okazja się trafi prędzej czy później :tak::-D:-D

Rusałko zdrówka dla Duśki , no i byś wreszcie miała z górki:tak:

Pati jesteś niesamowita, ja tam bym wolała go nie jeść niż przy nim robić.:tak::-D:-D

Rusałko, ja też nie czekałabym na podane antybiotyku. Nasz laryngolog przepisuje augmentin.
Ja też nie wyobrażam sobie wigilii bez karpia:blink:Choć zdaję sobie sprawę, że do "szlachetnych" ryb karp nie należy ;-)

reklama
Do góry