reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ania no to naprawde urwanie glowy masz:baffled: Zdrowka!!!!

Gluszku chyba koziorozce tak juz maja ;-) ale dodam ,ze potem jak juz mnie poznaja to mnie lubia... :-D

reklama
Ale sie wkurzylam teraz:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jakos tak mnie tknelo i mowie do Adama"wez zadzwon i zapytaj kiedy bedzie ten serwis u nas..." a ci mu tam mowia ze nie bedzie bo wykupiony!!!!! Ejjj no kuzwa czy ich wali...a gdzie mail z wiadomoscia ze wykupiony i dlaczego na zalaczonym w mailu zamowieniu figuruje ,ze kupilam...i dlaczego jak kupowalam nie bylo wiadomosci ze wykupiony....???????????? i co teraz-bede musiala jezdzic i szukac nowego....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A u nas zeby bylo smieszniej i w lepszych humorach przejsc prezz te swieta to Adam spowodowal dzis wypadek...Super nie!!!?? Jakis kretyn ostro zahamowal przed nim i nie wyhamowal bo dosyc slizgo i buuum!!!!:wściekła/y: Adamowi wogole troche to dziwne sie wydawalo,jakby specjalnie..Bo gosc co przechodzil caly na czarno ubrany,a ten co hamowal to jakos tak dziwnie,nie wtedy co powinien... no i od slowa do slowa i jeden i drugi mieli stosowne wizytowki do sprawy....:baffled:

Aniu, zdrówka dla Was wszystkich.
Pati, nie dziwię się, ze się wkurzyłaś z tym serwisem. A taki ładny. No i kiepsko z tą stłuczką. To zawsze humor popsuje.

Ja rzeczywiście mam jakiegoś dopalacza. :-p Wczoraj robiłam wieczorem zakupy jedzeniowe. Jeszcze tylko rybek nie mam. No a dziś zrobiłam sos do ryby po grecku - już czeka w słoikach.
No ale efektem tego dopalacza jest to, że ciągle jestem niewyspana. Ale w końcu nikt mi nie obiecywał, że się będe wysypiać.;-):-D

o rany widzę, że ten tydzien dla wszystkich taki ciężki. Pati najwazniejsze, że Adamowi nic się nie stało. Samochód rzecz nabyta raz jest raz go nie ma. Chociaż szkoda. A co do serwisu znajdziesz ladniejszy:-)

Aniab - zycze Wam rychłego powrotu do zdrówka !!

U mnie Adam siedzi w delegacji. Olka wyje całymi dniami, ze go nie ma. Wczoraj zasikała mi 3 pary spodenek od piżamki. Nawet nie wiem dlaczego, czyżby z tęskonty:shocked2:. A w robocie niech szlag trafi tych wszystkich ludzi.

reklama
Pati no to współczuję:-(Wogóle Wy to się macie z tymi autami nie:no:

A ja dzis z Matkiem wylądowałam ponownie u lekarza no i się okzało że antybiotyk jest za słaby i trzeba dać silniejszy bo grozi mu zapalenie płuc. Tak mi go szkoda bo tyle się męczy już a na dodatek wczoraj od nowa gorączka zaatakowała. Ja nie śpię już 3 noc z rzędu i poprostu czuję że chyba teświęta mnie nic a nic nie ucieszą

Do góry