reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ania zdrowka Wam zycze!!!!!!

Adam mi opowiadam ,ze jak byl odwozic Noemi do przedszkola to jak zobaczyla auto to sie rozplakala ,ze jest zepsute-kochane dziecko:-D Cala droge plakala:blink:

reklama
Aniu, zdrówka, zdrówka, zdrówka!!!:tak::tak:

Kasiu, z przyjemnością.:-)

Dziś wieczorem na zmęczenie Wojtka pojechałam z nim po ostatnie prezenty (jest jeszcze na tyle mały, że nie skapuje, że teraz coś kupujemy, a potem Mikołaj komuś przyniesie - w przyszłym roku to już nie przejdzie) i mam juz wszystko.

Dzięki dziewczyny, kochane jesteście.
Mamoot jak Ci zazdroszczę. Ja jeszcze ani jednego prezentu nie mam:-(No ale już uzgodniłam że chyba w sobotę dzieci zostaną z dziadkami a my pojedziemy na zakupy
Noemi biedna się przejęła autem:tak:Ale dzieci tak mają. Pamiętam że jak kiedyś zarysowałam swoje stare auto to Magda na mnie naskoczyła:"No i co zrobiłaś!!!":-D

Znalazlam inny serwis...nawet fajnie przeceniony...ale niestety w Berlinie juz wszystkie wykupione w kazdym karstadzie...:baffled: No sale dorwalismy w Braunschweigu i tesciowa nam odbierze :-)

a tak wyglada ;-)
La Vie Kombi-Set "Viktoria weiß", 42-teilig - Karstadt - Schöner shoppen / La Vie / Marken G - L / Alle Marken / Marken A - Z / Wohnen & Haushalt

Musze jeszcze jakis fajne miseczki z uszkami do barszczu kupic ;-) ostatnio w knajpie z takich super pilam barszcz i bardzo mi sie podobaly...zaluje ze nie zapytalam gdzie kupili ;-):-D

Pati a nie pisałam:-)
Aniab zdróweczka dla Matiego. A co do prezentów. Nie zając nie uciekną. Moze u was są mniejsze kolejki niż u nas i uda się Wam kupic coś fajnego.

Ach ta Noemi wrazliwa z niej dusza!

Aniu- ja takze zycze Ci-Wam zdrówka- Matek- kuruj sie!

Tez nie mam jeszcze dla wszystkich prezentów..wczoraj mielismy planowany wieczór u siostry na obiedzie i wymienieni sei prezentami..(bo oni na sweta leca do PL)..ale niestety nie dałabym rady ...ani nie chciałam gosci u mnie wczoraj..bo czułam sie jak zombie

Pati- dzieki Bogu Adamowi nic sie nie stało!!!

zestaw obiadowy bardzo ładny! ja bym jeszcze tak chciała z jakims dodatkiem...motywem np. kwiatowym..

co do prezentów- to u nas Klaudia ma pamiec i juz z nia nie moge kupowac, bo pamieta i kojarzy. Kupowałysmy czapke razem..przymierzyła i ja zaraz schowałam, a jej poowiedzałm, ze odkładamy bo cos tam...i za 2 tyg MIkołaj..pamietała, bo spytana ooo jjaka ładna czapke mikołaj Ci przyniósł- odpowiedziała- "nie to mamusia mi ja kupiła":baffled:

Klaudusia-nie da sie Ciebie zrobic na szaro:-D:-D:-D:-D
Ja wlasnie nie lubie zadnych kwiatkow,zygzaczkow dlatego bialy:-D;-)

A przed chwila udekorowalysmy prawie wszystkie pierniczki :-) jutro bedziemy dokanczac...Zaraz wstawie fotki :-)
Powiedzcie mi jak dlugo miekna te pierniki bo moja ciagle twardawe :baffled:

reklama
a my dzisiaj z Oti byliśmy zobaczyć żywą i ruchomą szopkę, najpierw młoda dostała histerii, że znowu do kościoła ( bo już byliśmy wcześniej na mszy)..a potem nie chciała stamtąd wyjść tak spodobały jej się zwierzątka i ruchomy żłobek.

A co do mszy to wreszcie po ciężkich trudach udało nam się wypracować grzeczne dziecko w czasie mszy:) to jedna ze spraw, w której widzę, że konsekwencja i ciągłe tłumaczenie, co i dlaczego przyniosło efekty:tak:

i jeszcze muszę ją pochwalić, że zwroty grzecznościowe wreszcie bardzo ładnie opanowała, nie tylko w słowach, ale i w praktyce..jeszcze nie dawno mówiła: daj mi to..czy tamto..a teraz proszę mamusiu;-) nie macie dziewczyny wrażenia, że nasze maluchy dorastają:-)

Do góry