reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Syla fajowe prezenty :-)
Ja dostalam od Adama bielizne i kalendarz ze zdjeciami naszymi a na kazdej stronie wklejona mala kopertka i w kazdej banknocik ;-):-),od tesciowej dostalam ten tusz do rzes lancome z wibracjami,od znajomych swieczniki dwa takie srebrne ktore mi sie podoobaly , a na dokladke czapy mikolaja na krzesla,potem dostalam jeszcze bielizne, ,rajstopy(zamawialam :-)) reczniki kapielowe i kuchenne-akurat trafione bo chialam kupic i jedne i drugie:-D hmmm ... i to chyba wsio... No a dzis na urodziny kolejny zastrzyk gotowki od tesciow i od Adama :-) kolejne prezenty dostane w sobote i w niedziele :-) Ja to sobie ogolnie zawsze zycze kase bo najlepsze prezenty to kupuje sobie ja :-D:rofl2:

reklama
Mnie też Mikołaj obdarował fajnymi prezentami. Najfajniejsze, to kurteczka od rodziców (oni zawsze mi fajny ciuch kupią), cudne filiżanki do kawy od przyjaciółki, i bardzo praktyczny prezent od Marcina: porządna patelnia (pewnie się bał, że starą, zużytą wyrzucę przez okno ;-)).

Wróciliśmy do Warszawy z naszego wyjazdu i tak mi brakuje tej ciszy i spokoju, którą mieliśmy na wyjeździe. Byliśmy tuż przy wschodniej granicy, nad zalewem siemianówka. Wiocha "zabita dechami", w nocy gaszą latarnie i tylko psy szczekają. Pięknie i urokliwie, najlepsze sprawdzone grono przyjaciół. Echhh..... przemiłe dni. :-)

o mnie mikołaj niestety zapomniał. No ale cóż..... odwdzięcze sie w przyszłym roku. A tak na poważnie... poprostu nie robimy sobie prezentów, dajemy je tylko maluszkom.

a ja dostałam szczoteczke elektryczna, dresy, buty sportowe nike, kosmetyki (puder, serum do włosów, zestaw do kpieli), zestaw do kuchni na sól, cukier, itd...(do nowego domku trzymam)piekna ramke na zdjecia, i z Pl prezenty jednak przyleca paczka, bo siostra miała nadbaz i wyładowała nasze prezenty od rodziców:eek:a tak czekalismy na te niespodzianki:sorry:nic poczekamy jeszcze tydzien:baffled:

ja od małża dostałam wisiorek i kolczyki, oraz krem E.Lauder od rodzinki ręczniki kąpielowe, siostra kupiła mi 2 tuniki z Nexta , jeszcze dostałam kosmetyki i kasę. Więc Mikołaj w tym roku się spisał :tak::-D

Izka dostała m.in.domek świnki Pepy i lalkę Agatkę, ciąga teraz tą lalkę wszędzie z sobą a prosiak poszedł w kąt ;-):-D:-D

a ja dostałam jakieś tam kosmetyki, słodycze, alkohole ;) a od rodziców nowego boomboxa bo stary zdechł i zestaw noży kuchennych bo mojej mamie stare nie wystarczały ;) generalnie żadnych niespodzianek większych...za to Lolo dostał naprawdę rewelacyjne zabawki - bardzo trafione - najbardziej lokomotywa Tomek i kalkulator - są na topie , ale pozostałymi tez sie bawi (i nie tylko on jak być może widziałyscie na zdjęciach;) jest wesoło, chociaż teraz mniej bo markotny, tyle już choruje, najchętniej to tylko bajki ogląda, och żeby to się już skończyło!!!

a widziałam na nk młodszą pociechę Anisorshy, urodziła w listopadzie synka - więc chyba nie tak od razu wg planów im się udało...

reklama
narazie jestem przerażona. Jak można tyle ważnych rzeczy zapamietać, no i nauczyć się później jeździć. Brrrr... jestem laikiem w tej dziedzinie i strasznie boję się samochodów - ich prowadzenia :blink:

Do góry