• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Syla fajowe prezenty :-)
Ja dostalam od Adama bielizne i kalendarz ze zdjeciami naszymi a na kazdej stronie wklejona mala kopertka i w kazdej banknocik ;-):-),od tesciowej dostalam ten tusz do rzes lancome z wibracjami,od znajomych swieczniki dwa takie srebrne ktore mi sie podoobaly , a na dokladke czapy mikolaja na krzesla,potem dostalam jeszcze bielizne, ,rajstopy(zamawialam :-)) reczniki kapielowe i kuchenne-akurat trafione bo chialam kupic i jedne i drugie:-D hmmm ... i to chyba wsio... No a dzis na urodziny kolejny zastrzyk gotowki od tesciow i od Adama :-) kolejne prezenty dostane w sobote i w niedziele :-) Ja to sobie ogolnie zawsze zycze kase bo najlepsze prezenty to kupuje sobie ja :-D:rofl2:

reklama
Mnie też Mikołaj obdarował fajnymi prezentami. Najfajniejsze, to kurteczka od rodziców (oni zawsze mi fajny ciuch kupią), cudne filiżanki do kawy od przyjaciółki, i bardzo praktyczny prezent od Marcina: porządna patelnia (pewnie się bał, że starą, zużytą wyrzucę przez okno ;-)).

Wróciliśmy do Warszawy z naszego wyjazdu i tak mi brakuje tej ciszy i spokoju, którą mieliśmy na wyjeździe. Byliśmy tuż przy wschodniej granicy, nad zalewem siemianówka. Wiocha "zabita dechami", w nocy gaszą latarnie i tylko psy szczekają. Pięknie i urokliwie, najlepsze sprawdzone grono przyjaciół. Echhh..... przemiłe dni. :-)

o mnie mikołaj niestety zapomniał. No ale cóż..... odwdzięcze sie w przyszłym roku. A tak na poważnie... poprostu nie robimy sobie prezentów, dajemy je tylko maluszkom.

a ja dostałam szczoteczke elektryczna, dresy, buty sportowe nike, kosmetyki (puder, serum do włosów, zestaw do kpieli), zestaw do kuchni na sól, cukier, itd...(do nowego domku trzymam)piekna ramke na zdjecia, i z Pl prezenty jednak przyleca paczka, bo siostra miała nadbaz i wyładowała nasze prezenty od rodziców:eek:a tak czekalismy na te niespodzianki:sorry:nic poczekamy jeszcze tydzien:baffled:

ja od małża dostałam wisiorek i kolczyki, oraz krem E.Lauder od rodzinki ręczniki kąpielowe, siostra kupiła mi 2 tuniki z Nexta , jeszcze dostałam kosmetyki i kasę. Więc Mikołaj w tym roku się spisał :tak::-D

Izka dostała m.in.domek świnki Pepy i lalkę Agatkę, ciąga teraz tą lalkę wszędzie z sobą a prosiak poszedł w kąt ;-):-D:-D

a ja dostałam jakieś tam kosmetyki, słodycze, alkohole ;) a od rodziców nowego boomboxa bo stary zdechł i zestaw noży kuchennych bo mojej mamie stare nie wystarczały ;) generalnie żadnych niespodzianek większych...za to Lolo dostał naprawdę rewelacyjne zabawki - bardzo trafione - najbardziej lokomotywa Tomek i kalkulator - są na topie , ale pozostałymi tez sie bawi (i nie tylko on jak być może widziałyscie na zdjęciach;) jest wesoło, chociaż teraz mniej bo markotny, tyle już choruje, najchętniej to tylko bajki ogląda, och żeby to się już skończyło!!!

reklama
narazie jestem przerażona. Jak można tyle ważnych rzeczy zapamietać, no i nauczyć się później jeździć. Brrrr... jestem laikiem w tej dziedzinie i strasznie boję się samochodów - ich prowadzenia :blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry