reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
loda dostl kilk zestawow puzzli drewniaanych-tu akurat u nas na topie wiec byl baardzo zdowolona...od nas dostal rybki do lowienia i radyjko z mikrofonem-tez trafione bo sie bawi.... dostal tez taaka gadajca lalke -jest swietna zadaje sie jej pytania a ona odpowiada:-D W wigilie to normalnie jak dzieci bawilismy sie nia sami :-D:-D:-D wiadomo slodycze byly tez,rajstopy itp.... aaha bluzki dostala,maskotke,klocki...

synka od ani tez widziaalaam...i jestem w szoku jak Olka sie zmienila...

A dzis udezam na miasto-troche kasy wydac na siebie:-D

Pati ja tez bym poszalala bo wyprzedaze itp ale bedę miala czas dopiero w sobotę aaaa przypomniało mi sie wybróbowałam ten volumizer do wydłuzania rzęs jest rewelacyjny i się nie skrusza:-)

w dzien urodzin mialam teorie ale ....zapomialam pojsc-heheheheh ... 'We wtorek mam znowu.... wiec od poniedzialku zaczynam naauke bo testy leza i sie kurza ...a ja za bardzo niekumata jestem zeby na to sobie pozwolic...:-D

ja narazie sobie odpuszcze-teraz ten tusz jest calkiem fajny co mam :tak: Tylko na poczatku bylam niezadowolona ...ale to tak z kazdym tuszem jest ...;-) zawsze taki troche "za mokry"...

dacie rade dziewczytny! pomyslcie jaka poźniej niezaleznosc...siadaz i jedziesz sama w sina daaaaaaaal...

Ja wlasnie zdałam sobie sprawe, ze mam prawko prawie 9 l:szok:

Ale dzis sie obkupilam:szok: normalnie zmywacz i waciki przynioslam:-D:-D:-D:-D Ale dzis to w sumie bylam umowiona z kolezanka nowa ktora ma synka w wieku Naszych pociech...bylismy w takiej knajpce gdzie byl taki "plac zabaw " dla dzieci,baseny pilkowe,gry,zjezdzalnie itp... Niestety nowy kolega podrapal mi moje dziecko:-( biedna pod okiem cala podrapana,z polika to normalnie krew ciekla:szok::baffled::crazy: No coz moze sie dotra bo na pozegnanie sie calowali:-D

reklama
Fredka, Pati powodzenia, ja obiecałam sobie, że zrobię prawko w czasie macierzyńskiego, muszę się zmusić

A i chcialam się z Wami podzielic nowiną z ostatniej wizyty u lekarza......

Moja dzidzia ma siusiaka:-):-):-) ale sza...aby nie zapeszyć;-)

Do góry