reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
U nas dzis ladnie...cieplo...ok.25stopni... ale jak zajdzie chmura to gesiej skorki dostaje :-D za godzine mamy piknik w przedszkolu i chyba wezme katane...

u mnie tak jak u Kasi - zimno. Ola dzisiaj ma zakończenie roku przedszkolnego. Wogóle nie wiedziałam jak ją ubrać. Mam nadzieje, że nie zmarznie, bo szkoda było mi jej nie ubrać w przygotowane ubranko.
Ala dzisiaj 2 dzień gorączkuje. Temperatura od 38 do 39 stopni. Przy okazji jest taka marudna, że odechciewa się czegokolwiek.

u nas zakonczenie szkoly dopeiro 16 lipca..
pogoda piekna! slonecznie..ale mnie to wykonczylo..z buta w obei strony...czyli lacznie ok3,5 km..ale bylam dzis z kumpelami na polskim kebabie...no i nadrobilam zgubione kalorie:D...padam ze zmeczenia...

Rusiu a dokładnie na kiedy masz termin? Pamiętam, że na początku lipca coś mi chodzi po głowie 7? Podziwiam Cię za kondycję. Ja w 38 tygodniu urodziłam już Alę. Byłam jak słoń w składzie porcelany.

Fredka od czego ta goraczka? buzka dla Olki :*

Rusia jak smakowal polski kebab ? :-D

My po festynie :-) wylegiwalysmy sie z mamuskami na kocach,dzieci bawily sie w najlepsze,obroblismy wszystkim
g020.gif
No ogolnie gut bylo...wlasnie wrocilismy po godziny temu :-)

Pati byłam u lekarza, stwierdził 3 dniówkę. Według moich wyliczeń ozdrowieje z nocy z piątku na sobotę.
Pati tylko pozazdrościć takiego leniuchowania.

reklama
Do góry