Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kasia, oczywiście że był:-) Ja niestety nie, bo nie miałam z kim Marcinka zostawić, a też bardzo lubię:-) Stadion wyremontowany super - rzeczywiście mogliby się postarać o GP, choć szczerze mówiąc nie słyszałam, że już się starają...Muszę Damiana spytać... Za 3 tygodnie mają być pierwsze zawody przy sztucznym świetle. A dają te reflektoryAsia (od Marcinka) - był mąż na żużlu? :-) Słyszałam, że Wam fajnie stadion wyremontowali! Podobno Zielona Góra stara się o GP![]()
My mieszkamy na przeciwnym końcu miasta od stadionu, tylko że wysoko, jak włączyli któregoś wieczoru światło na próbę, to aż u nas jasno się zrobiło
Jak wiecie, miałam problemy z zajściem w ciążę, bo nie miałam owulacji - @ pojawiała się nieregularnie, problemy hormonalne itp. - po prostu pęcherzyki nie dojrzewały i nie pękały, więc nie mogło dojść do zapłodnienia. Ginekolog liczył na to, że po porodzie to się unormuje, a jednak chyba nic z tego:-( Pierwszą @ dostałam 8 tygodni po porodzie, następną 2 miesiące temu i mimo że już w ogóle nie karmię piersią, nic się nie pojawia... Chyba znów zostawię w gabinecie kupę kasy, jak będziemy się starali o drugie dziecko...

Kasia, oczywiście że był:-) Ja niestety nie, bo nie miałam z kim Marcinka zostawić, a też bardzo lubię:-) Stadion wyremontowany super - rzeczywiście mogliby się postarać o GP, choć szczerze mówiąc nie słyszałam, że już się starają...Muszę Damiana spytać... Za 3 tygodnie mają być pierwsze zawody przy sztucznym świetle. A dają te reflektoryMy mieszkamy na przeciwnym końcu miasta od stadionu, tylko że wysoko, jak włączyli któregoś wieczoru światło na próbę, to aż u nas jasno się zrobiło
![]()
Gdzie Damian stoi/siedzi? Bo mój mąż uważa, że prawdziwy kibic, to tylko na pierwszym wirażu