reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ja tez jeszcze nie dostałam @ - ostatnia 27.08.2005 roku :) czyli zaraz będzie 20 miesięcy!!! i przewiduję że nawet jak skończę karmić to pewnie będzie trzeba jakimiś tabletkami zadziałać bo miałam wysoką prolaktyne i teraz tak sama z siebie tez moze sobie nie spaść...cykle też dłuzsze zazwyczaj

reklama
ja tez dostalam @ juz....ale pokickana, nawet nieraz 2 razy w miesiacu mam taka mala...a bralam zastrzyk antykoncepcyjny i to pewnie przez niego...tez sie musze do gina wybrac...

Ja własnie byłam u gina a włąsciwie u ginki:-) , obadała że wszystko ok.:tak: a jak ma cie takie nie regularne cykle lub bóle to biegusiem mi tam do badania:tak: :-)

Ja odpukac mam bezbolesne miesiaczki,regularne ,tabletki przypasowaly od razu ,ktore gin zapisal i mam bardzo skape te miesiaczki...W pierwszy dzien troszke wiecej ale to i tak malenko ,a w dwa pozostale to by mi normalnie jeden tampon wystarczyl...Takrze nie nazekam:-)

u mnie też ciagle na razie bezboleśnie, jestem w szoku, bo zawsze to tak zdychalam, że skurcze porodowe to dla mnie była normalka:tak: - przechodziłam to co miesiąc 24 godziny:baffled: a teraz leje się jak z kranu, ale za to nawet nie wiem kiedy przychodzi, kompletnie nic mi nie dolega i niech tak zostanie:tak:

No Asia, koniecznie zapytaj, bo ja to słyszałam w TV!:-) Gdzie Damian stoi/siedzi? Bo mój mąż uważa, że prawdziwy kibic, to tylko na pierwszym wirażu:laugh2: :laugh2: :laugh2:
Kasia, Damian nic nie słyszał na temat GP w Zielonej Górze... Wydaje nam się, że to za mały stadion - za mało miejsc dla kibiców jak na międzynarodowe zawody... A na pierwszym wirażu Damian nie siada, bo u nas tam siedzi fanklub itp., on z kolegami woli siedzieć przy parkingu, bo mogą sobie zajrzeć, co porabiają żużlowcy między startami:-D

A ja zupełnie z innej beki. Stałam sobie dzisiaj w kolejce w sklepie, a przedemną w wózku z zakupami niunia na oko w wieku naszych maluchów, ale włosy normalnie dłuższe od moich czyli za ramiona, grzywka równo przycieta przez co wydawała się starsza. Ale tak patrzę że z zachowania caly Kubiszon więc pytam matkę ile ma ta dziewczynka. Okazało sie że 9 m-cy. Dziewczyny no fryzurę miała normalnie SZOK. pierwszy raz taką dziewczynkę widziałam i podobno już miła obcinane.:szok: te włosy

reklama
Sumka ja tez widzialam dziewczynke i to jeszcze jesienia wiec miala ok 5 miesiecy i miała tyle włosów że szok kitkę można by jej robić:tak::dry::cool2:

Do góry