reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Fredka, że Ty to wszystko ogarniasz, to jestem w szoku... Ja mam tyle osób do pomocy... Trzymaj sie dzielnie i myśl, że będzie lepiej

Sylwia a ja nie lubię. Zawsze miałam do kogo buźkę otworzyć, a tu tylko chrapanie odchodzi. Właśnie czekam aż m zamelduje się na gg. Swoją drogą Alka mi się -już- przeziębiła. Długo była zdrowa. Czeka mnie romantyczna noc z duszącą się córką. Tylko pozazdrościć.

Wojtek spi:-)a ja zaraz idę się robić na bóstwo hahaha

kibicujesz mecz jest Polska - Niemcy?

A co do gadania ja sie nagadam w pracy, i do tego mam ostatnio taki kocioł ze cisza zupełnie mi odpowiada odpoczywam poprostu.

Sylwia idę spać. Ostatnio latam od rana do wieczora i nogi w tyłek mi już wchodzą. A meczy nie cierpię oglądać.

A kto według Ciebie wygra?

reklama
Do góry