Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja wczoraj robilam manicure-ale u mnie to co dwa dni mam ladny soczysty fiolet )) a wczesniej mialam kazdy paznokiec na inny tzn.5 kolorow uzylam i robyly furrore na placach zabaw
A meczu nie ogladalam... ale slyszalam ze polacy jak zwykle klase pokazali i wygwizdali niemcow jak cos tam mowili ze facet nawet nie dokonczyl... i nie wiem ale ja kibicuje zawsze w pilke niemcom hahahaha
Pati a malowałaś tym lakierem pękającym? bo ja się czaje na niego, a z nowości to kupiłam sobie szampon na sucho w sprayu rewelka jak włosy są nie świeże to psikasz i już są piękne
Sylwia, ja miałam ten pękający - widać na zdjęciach z tatr i Baśka zwróciła uwagę. teściowa mi pozyczyła czarny. No, wzbudzał zainteresowanie
Na nogach mam soczystą czerwień a na dłoniach taki błotny brąz ;-)
Kasia tez zauwazylam ten lakier u Ciebie ))
czailam sie nie raz na ten lakier ale jakos kolorystycznie mi nie pasilo nic...
a ten szampon pokaz koniecznie-pierwszy raz slysze!! :-)
oooo własnie kumpela dzwoniła ze ma taki wiec idę do niej dzisiaj wypróbować)))) ale powiedzcie jak to sie robi bo ja ciemna jak tabaka w rogu w tym temacie.