reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
A ja w końcu kupiłam sobie kostium kąpielowy. Narzekałam wcześniej, a potem weszłam do sklepu Carry, zobaczyłam ładne bikini, niedrogie i świetnie się w nim czułam. Łatwo poszło.:-) Takie zakupy to ja lubię.

Baska - powtorze za Mamoocikiem - nie ma takiej opcji...ja sobie naqwet niewyobrazam ze ktoras z nas przestanie pisac....
jutro jade po kostium i nie wykde z galerii dopuki nie kupie...- mam nadziej ze cos bedzie....

Jeśli chodzi o kostiumy to polecam firme Alles - dla kobiet z dużym biustem tylko że aktualnie na ich stronie nie ma kostiumów, ja zapewnie przejade się do siedziby bo mam w miarę blisko może w przyszłym tygodniu to dam wam znac czy coś można kupić .. różne sklepy z bielizna prowadza sprzedaż tej marki

No u mnie po dużym to zostało wspomnienie ;) i rozstępy....mam takie spore C (ewentualnie jak push up to D) ale na większość usztywnianych strojów to i tak za dużo:)

A może by tak szanowne koleżanki powklejały fotki swoich nowych kostiumików.
Niełaska sie pochwalić :-D

Sumka ale tylko samego stroju mogę zrobić bo nie skusiłam się na south beach i się wstydzę...no i nie mam jeszcze w nim zdjęcia bo tylko raz górę na sobie miałam, a na dole spodenki :)

reklama
NO co ty Baśka nawet nie smiałam prosić o sesje z modelką :-), tylko sama szukam natchnienia więc chetnie sobie popatrzę na wasze nabytki :-D

Do góry