sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Witaj Salome miłoze jestes.............
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Niestety ta rozłąka to nie jest dobry pomysł bo on się normalnie odzwyczaił- jak jest daleko to tęskni a jak jest z nami to szybko traci zapał

Na mleko modyfikowane i pampersy 130 zl miesiecznie. Na jedzenie nie jestem w stanie zliczyć
A ciuchy nie zawsze kupuję bo sporo mam ale myślę ze jakieś 150- 200 zl miesięcznie. Ale ogólnie to też lubię na dzieci wydawać kasę chociaż staram się być oszczędną;-)

, a poza tym takie bobaskowate raczej i tak były, a te fajne od 92 , na młodej wisiały i wyglądała jak strach na wróble....podobało mi się kilka w 5-10-15, ale niestety wszystkie od 92:-(. I jeszcze Pani mi powiedziala, że beda nowe kolejkcje, ale póki co mają zapełnione magazyny i nie mogą sprowadzic...cholera chyba mają przepelnionie letnimi rzeczami...a tu prawdziwa jesień
w smyku też nic...teściowa dzisiaj obeszła kilka dzięcych sklepów i nic...wszyscy ogólnie zaskoczeni pogodą...jedynie same wiatrówki