reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Rusałko, miło mi, że Agaciulka pamieta o nas:tak::-)
A z tej innej beczki, to przykro mi bardzo, że Cie nie przyjęli:-(Może jednak jest jeszcze szansa w tych dwóch pozostałych?

A bałaganiary z nas pierwsza klasa!:-D:-D:-D
Nie znam sie kompletnie na tym - czy takie moderowanie jest trudne?

reklama
to troszeczke to było do postu Pati- ze z nas bałaganiary:-p

nie wiem, czy gdziekoleiwk teraz beda mnie chcieli:crazy:(to do collegu:laugh2:

a moderowanie - pewnie nie jest takie trudne - ja typuje zmienic moderatora na Ciebie własnie KasiuDe - pamietam jak sumiennie, czytelnie i schlucnie rbiłas listy "wakacyjne"..Uwazam, ze moderator powinien byc stad..od nas.., bo my wiemy czego chcemy..mamy ze sobą kontakt itd:rofl2:

Jajka w domku juz KasiuDe masz conajmniej 4:-D..teraz to dziewuszki Ci zyczymy:-p!
a powazniej-trzeba sieknac e-maila do władz!o zmianę moderatora:tak:!

Jesli Kasia sie zgodzi trzeba bedzie to anislu zglosic;):)

a ja wałsnie w tle "romansuje" z Pati Adamem..Ma sie chłop z nią:-D:-D
Pozdro ciotka- masz załatwione - bikini bedzie Twoje..i sup nad Bałtyk(po Krakowie:-p

reklama
Do góry