reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Mamoot no to 'sluszny'chlopak Ci sie szykuje do wyjscia na swiat:-) Ja na pocieszenie dodam, ze w dniu porodu mialam robione usg i panna miala miec 3300 i nie byc duzym dzieckiem:-):-) Widac jak mzna ufac technice:-)
A porody bedziecie mialy napewno leciutkie tak jak moj - trzeba tylko wierzyc. Swoja droga to nie moge sie doczekac tego momentu jak juz beda na tym swiecie:-)

Sylka z wozkiem to ja bym zrobila tak jak robi Rusalka - tzn. trzymala do konca do wejscia na poklad. Chyba, ze go wczesniej dobrze spakujesz to mozesz zdac bo inaczej to nigdy nie wiadomo w jakim stanie dostaniesz go z powrotem.

reklama
Na razie waga malucha nie jest wygórowana, taka średnia. Ale to o niczym nie świadczy. No nic, trzeba być dobrej myśli. Wojtka urodziłam to i tego urodzę. :tak::-D

Mamoot trzeba brać też poprawkę na tą wagę bo często jest ona zaniżona. Ja pamiętam jak miałam ostatnie usg i Matek nie miał nawet 2500 a jak się urodził to prawie 4000:szok:
A u mnie pada i pada i pada....I już nie wiem czy czasem mnie jakaś depresja nie dopada:no:

czesc dziewczyny:-)
Mamoot, aniab ma racje z ta waga moja Zuzia 1 dzien przed porodem na usg miała wage 2400,a po urodzeniu 3320a sam poród to bułka z masłem moge tak powiedziec bo pierwsza rodziłam 12 godz, a Zuzie 1,15 i po wszystkim :-D a chciałam załatwiac sobie cesarke
aniab u nas tez pada ale tak od razu deprecha niedługo słoneczko bedzie to humorek wróci

Basienka u nas pada juz 2 tygodnie. Mam zalane 3 piwnice, pełno wody w basenie i błoto na podwórku. Zanim słonko się pojawi to chyba będę musiała łódkę kupić;-):-D

Ania- depresji mowimy NIE!!! :-)

U nas niestety tez ciagle pada...Jebla idzie dostac...Chciaz w sumie co drugi dzien ostatnio...Wczoraj slonce i cieplo ,dzis deszcze...

Przyszly dzis meble...wlasnie Adam sklada...Ale szczerze jestem rozczarowana... Bo myslalam ze to jest biel na wysoki polysk,a tu dupa blada...Juz wczesniej zauwazylam ze polaczenie jest ,nie z brazema z czernia...No ale to pikus...zamowie sobie fronty takie jakie chcialam...Ech...tak to jest....w sklepach jakies badziewie sprzedaja ,w internecie zawsze wszystko upiekszane...a w pipeeee z taka robota:crazy: No ale jak juz polalujemy,beda firanki i dodatki to pewnie bedzie ladnie... haha nadzieja..... :laugh2:

Dziewczyny, prosze mnie nie straszyć ;-) Wiem coś o niedokładności wagi, bo Wojtek 3 tyg. przed porodem ważył wg usg 3500, a po urodzeniu 4240 g. Ale bywają też przypadki odwrotne.

Pati, ja też się dopominam o fotki mebli.

A my dziś mamy 4 rocznicę ślubu. Może uda się wieczorem wybrać do kina albo na kolację :-):-)

reklama
Mamootku - Gratuluje!!! i zycze kolejnych szczesliwych pełnych miłosci ..w zdrowiu - wspolnych lat!
a i Tobie - tak szczegolnie - od serca- lekkiego porodu!:tak:

Pati - i ja czekam na foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry