reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
He, he widze ze dotarlyscie do opisu a wlasnie sie zastanawialam czy kopiowac moj drug porod do watku o naszych czerwcowych - tak dla dodania otuchy tym oczekujacym :-):-)
My juz od dwch dni sami i w sumie jest niezle tyle, ze malo czasu na internet - poczytac to jeszcze owszem sie uda aleusiasc i napisac to juz trudniej ;-) Moze jak juz zlapie plan to bede miala chociaz dwie godzinki w poludnie jak maluchy spia na wlasne zajecie - bez wyrzutow sumienia. No i moze w koncu fotki uda mi sie skopiowaci przejrzec bo naprawde mi wstyd, zejeszcze sie za to nie zabralam:-(
A tak ogolnie to Zoska jest naprawde grzeczna i jest idealnym drugim dzieckiem: zje, pooglada swiat i idzie spac. Jest o tyle epsza od Julka, ze sama zasypia, a Julek okupuje tate, ktory jako ze ma miekkie serce siedzi z nim ponad godzine zamiast ustawic nam malucha. Zobaczymy jak to dalej bedzie bo chwilowo przez to usypianie nie mamy za bardzo czasu wieczorem - a byloby milo go miec:-)
No i zastanawiam sie jak tu sie zoorganizowac na spacerek - nie dzis wprawdzie bo pada ele tak ogolnie:-)

Hej Cicha, ale fajnie, że zaglądnęłaś! Super, że Zosieńka taka grzeczna. Koniecznie napisz jak w stosunku do Niej zachowuje sie Julek:tak:
A za brak zdjęć ... lanie!
Aha, miałam pytać - czy Twój adres mailowy jest aktualny?:dry:

Ania tak sobie daje rade, ze ciagle mnie tu malo;-)

Kasia De widzisz dobrze, ze napisalas o adresie b faktycznie kilka miesiecy temu zobilam sobie nowy i na stary w sumie nie zagladam (za duzy tam mialam bajzel) - ale dzis zajrzaam - i serdecznie dziekuje za kartke! Sliczna:-) Przy okazji chyba bede musiala wszystkich przprosic co tam pisali a zostali bez odzewu. Wrzuce na adresy nowy, zeby nie bylo juz takich sytuacji.

A c do Julka to w sumie nie jest zbytnio zainteresowany siostra. Tzn. lubi ja chwytac za reke, a szczegolnie jak mala jest glodna i szuka jedzenie i wtedy ssie mu palce to Julek sie zasmiewa:-) No i w sumie niby nie zwraca na nia wiekszej uwagi ale jak placze albo zaczyna halasowac to kaze nam do niej isc, alb wziasc na rece:-) Raz nawet dal jej swojego starego smoka - nawet nie wiem kiedy he, he. Aha i na poczatku probowal napoic sokiem z kartonika - ale to jeszcze w szpitalu - teraz juz tego nie robi (wyjasnienia zadzialaly). Ogolem nie pokazuje tez zazdrosci - jak karmie albo musze dluzej zajmowac sie mala a ma ochote na przytulenie to przychodzi i przytula sie z drugiej strony i tyle. Tyle, ze chce mnie widziec jak sie budzi w nocy - i czasem maz ma trudnosci z polozeniem go spac ale to zalezy od dnia - czasem jest ladnie a czasem mniej. Zasadniczo mozemy sie wyspac:-)

Cicha ale to slodko musi wygladac..taka trojka przytulona do siebie:-)
No i morda mi sie zasmiala jak poil Julek Zosie soczkiem :-D
Ale ma Zoska fajnego brata :tak::tak::tak::tak::-)

Cicha, fajnie, że Julek taki opiekun. Ten smoczek i soczek musiąły świetnie wyglądać.
A na taki poród to ja też się zapisuję. :tak::tak:

reklama
Cicha ale miałaś fajny poród , dobrze że zdążyłaś spodnie ściągnąć;-):-):-):-):-D i już się nie mogę doczekać zdjęć Julka z Zosią wklej coś plisssssssssssssss:-D:-D:-D

Do góry