reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Mamoot, dla Ciebie i Mamootowej Polowki - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!! Wojtus - a Tobie i Twojemu Braciszkowi zycze, zebys mial nadal takich fajnych Rodzicow, jak masz teraz :-D:-D:-D

reklama
i ja sie dokładam do życzeń!!! żebyście zawsze byli tacy zgodni i szczęśliwi :) i więcej mamoociątek ;) jak patrzę jaką jesteście fajną rodzinką to szkoda byłoby skończyc na 2 ;) :):):)

Dzień dobry wszystkim śpiochom;-)Co to się dzisiaj dzieje że jeszcze nikt nie zajrzał? Ja nie mam nic innego do roboty bo pogoda wiecie jaka:dry:

MAMOOT nieco spoznione aczkolwiek najserdeczniejsze zyczenia wielu wspanialych wspolnie spedzonych lat!

Aniu u nas tez pogoda taka sobie ale za chwile wpada do mnie kolezanka z mala wiec zrobimy plac zabaw w domu:-)

Hej Ania! U Was dalej pada?:szok:W Tarnowie lepiej, bo padało w nocy a teraz nawet słoneczko jest. Co prawda deszcze mają jeszcze być i weekend też nie najlepszy, no ale jak jest kilka promyków w ciągu dnia, to już całkiem inaczej. Tym sposobem wiosna porządnie budzi się do życia, bo prawie wszystko już tak cudnie zielone!

Kasiu no właśnie żeby chociaż słonko się pokazało a tu nic:no:Mam nadzieję że od poniedziałku będzie lepiej bo jak nie to będę musiała kupić kalosze i pelerynki przeciwdeszczowe żebyśmy na spacery mogli chodzić:-D
Cicha to fajnie że masz z kim się spotkać a i dla dzieci zawsze to fajna atrakcja:tak:

reklama
Kochane, ogromne podziękowania za życzenia! :-)
Byliśmy wczoraj w kinie na filmie "Once" (polecam!), a potem w naszej ulubionej knajpce. :-):-) Czasem miło jest domowe sprawy zostawić w domu i wyrwać się gdzieś.:tak:

Baśka, ja tez mam nadzieję, że na 2 się nie skończy :-D

Do góry