reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

No to mamy małego imprezowicza:tak::-D

A u nas załamanie pogody. Wczoraj mieliśmy pierwszą majową burzę. Lało strasznie a dziś zimno, pochmurno aż się nic nie chce a muszę iść do kościoła dzisiaj bo u nas jest odpust i Magda sypie kwiatki

reklama
Mamoot fajnie macie z Wojciachem :) ciekawe jaki będzie drugi maluch??? może dla równowagi da wam troche w kość ;) ale szczerze-nie życzę wam tego!!! oby był taki grzeczny i bezproblemowy jak Wojciach

u nas też załamanie pogody, do południa i chmury ale jeszcze temp jak Cie moge (chociaż bluzy trza było wyciagnąć, a wieczorem byliśmy na 19 w kosciele i zmarzłam jak cholera...kurna coś koło 10 stopni chyba tylko jest

Wojtus- Wy z Klaudia moglibyscie sobie rece podac:tak:

a u nas pieknie słonecznie- tylko w piatek popadało..

No moje dziecko tez imprezowe,tyle ze ona dupe zawraca i ciagnie mnie za soba zeby podac jej to,czy tamto....

co do pogody to wczoraj bylo srednio,przed wczoraj padalo a dzis znowu swieci slonko :-)

No ja na swoim przykładzie mogę powiedzieć że Magda to było złote dziecko w porównaniu do Mateusza:tak::-DOn jest taki rozrabiaka że czasami to mi aż ręce opadają:tak:

własnie dla tego chciałabym mieć drugiego brzdąca. Może było by złotym dzieckiem. Bo Ola to mega łobuz:-). A co do pogody u nas dzisiaj słonecznie. A od jutra ide na urlop. Wreszcie. Hip hip hurrrrra:-). No i najważniejsze.. więcej będe do was zaglądac.

reklama
Fredko zazdroszczę urlopu..ja jak biorę to tylko takie pojedyńcze dni, ale z reguly przed lub po weekendzie tak aby miec złudzenie urlopowania:-D

Oti od kilku dni jest na etapie mega powtarzania to dzisiaj błyszczała na angielskim, powtarzała wszystko za pania:tak:oczywiscie w rozrabianiu tez przodowała:wściekła/y:

Do góry