reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

no ja jak kupie to mam w planie ze sobie to powisi troche...wiec raczej sie tym nie przejmuje..jakby co zawsze idzie przykleic dwa pasy nowej tapety :-)

reklama
Pati mi sie podobają takie rzeczy. Kiedyś oglądałam nawet program o takich naklejkach bo to teraz modne do ozdabiania scian i nie tylko w pokojach dzieci. Ja poszukuję już od jakiegoś czasu super wzorku do sypialni mojej ale narazie nie spotkałam nic fajnego i dużego. No i w tym programie mówili że z zerwaniem problemu nie ma tylko jak ktoś ma ostry kolor ścian to po odklejeniu może być lekka różnica w kolorze w tym miejscu ze względu na to że kolory na ścianach bledną

a ja bardzo byłam napalona na takie naklejki i długo oglądałam i wybierałam - u nas na allegro też trochę tego jest, ale w końcu zrezygnowałam bo u nas pokój mały a mebli sporo i jeszcze są dwa okna i parę zdjęć na ścianach - zupełnie by nei pasowało wciskać jeszcze naklejek bo pustych ścian jest bardzo mało :( ja miałą wizję oceaniczną do KArola no ale na wizji się skończyło
teraz też ma dodatki morskie i czekamy jeszcze na zasłonki z nemo żeby to wszystko kupy się trzymało i bedzie ok :)

moze i ja zaczne wreszcie robic pokój Wojtka:-D hmmmmm ale narazie to mam jeszcze w odległych planach bo są wazniejsze rzeczy:szok: cały górny poziom czeka na wykończenie, tarasy plac przed domem ........................

ja tu w wynajetym mieszkaniu moge robic coprawda -co chce..ale jak nie moje to sie zbytnio nie wysilam..:baffled:Klaudii kupiłam ostatnio sliczna połeczke kolorową- fioletowe gwiazdki takie tam..zyrandol wymniełam i ma ze zwierzatkami..i kilka dodatków z serii kubus puchatek

Bardzo mi sie podoba ta pierwsza wersja która nam Pati pokazałas- bomba! o czyms taim pomysle jak zabierzemy sie za pokoik Klaudii w PL..:tak:

a dzis kupilismy sobie ful wypas drewniany komplet do ogrodu- duzy (jak nie ogromny:-D)- rozkładany stół i 6krzeseł..piękne ciemne drewno,- krzesła z regulowanym oparciemi zielonymi poduchami, parasol ...ach..juz widze jak sobie na tarasie jemy sniadanko:-):-):-):-)...oczywiscie mowa o naszym domku w PL
Tu w UK kupilismy w czerwcu zwykła plastiki:-D

reklama
Do góry