reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Syla ja tylko pokazalam model... :-pAle z kupem to my sie wstrzymamy do nastepnego roku bo to nowka auto nawet promocji nie robia zadnych wiec nie bedzimy przeplacac...a jak wiadomo kazde auto w pierwszym roku traci 30% na wartosci...
A co do skor to ja od jakiegos czasu srednio lubie,klei sie do dupy,latwo zarysowac przy takim broju jak Noemi,a jak sie ma dziabniete trzy glebsze to i obcasem mozna uszkodzic:-D wiem cos o tym.... :-D:-D:-D:-D;-)

pati super model- ja bardzo lubię większe samochody:tak: nie lubię niskich, zwłaszcza takich w których jak siadam to dupa wpada do ziemi

no i ja zwolenniczką kupna samochodu nowego, nieużywanego- pomimo wysokiego spadku w pierwszym roku wartości, ja tam nie martwię się, wkoncu jak kupuję nowy to nie na dwa lata:-) u nas nasze piccasso wasnie w grudniu bedzie swietować dwa latka- ale jestem bardzo zadowolona:-) przestrzen to jest to

My mamy takie fajne dojscia do aut :-) Jak Adam dobrze poszpera to takiego roczniaka z 5 tys.przebiegiem znajdzie ;-)
Adama tacie zalatwil np.autko z 5 tys.przebiegiem wlasnie-roczniak o 20 tys.euro taniej....:-p a 20 klockow nie powiecie mi ze droga chodzi...bo na mojej jeszcze nie spotkalam...
Ell a wasza furka na raty czy za gotowke??

reklama
kredyt kredyt pati- ale powiem szczerze, że wolę to miesiaczna rate, niż dokladanie co miesiac do naprawy:tak: do tego nerwy bo cos się psuje itd...tak spokoj, tylko tankowanie, przeglądy i fru...:-)

Do góry