reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Heatherku, będzie coraz lepiej, zobaczysz. Mój mi dziś rano powiedział "będę tęsknił na mamusią"... A jak wracam, to mówi "tęskniłem" Jakoś to tęsknienie jest ostatnio na topie;-):-)

Mamoot, to naprawdę skandal! Takie luksusy:szok:;-)No nic, żyję w złudnej nadziei, że mój kiedyś coś takiego dla mnie zrobi:sorry:

reklama
heatherku super, że Matis tak dobrze sobie radzi. :tak: Moja Oti już tyle w żłobku lub u babć, a rano ciągle słyszę..Mamo nie musisz iść do pracy:szok: Zostań w domu, ty nie możesz wyjść a teraz przez zmianę czasu spi jak wychodzę z rana i maż ma cyrki, jak się obudzi, że mama nie dała buziakia:szok:

tak w ogole to chce sie pochwalic, ze jestem po egzaminach :sorry:
wczoraj do 24...z hakiem, z mezem na miescie swietowalismy nasza 7 rocznice slubu...a dzis pobudka o 7...czekam na wyniki:confused2:

Mamootku fajnie tak sniadankodostac-chociaz niekoniecznie do lozka bo w lozku nie lubie jesc ;-)

Dorcia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy...oby nie byla dla Was pehowa ;-) Ale z pewnoscia nie bedzie bo Wy sie przeciez bardzooooo KOCHACIE,prawda!!?? :-)

A my wlasnie wrocilismy z placu zabaw-bite trzy godziny...Przecudna pogoda..spokojnie mozna bylo siedzien na krotkim rekawku:tak::-)Zero chmurki :-) oby tak dalej :-) No i wreszcie biegam w wiosennej kurteczce i butach!!!:-D

A u nas dzis dla odmiany chlodno wiec tylko poltorej godziny zaliczylismy i to raczej w ciaglym ruchu bo nie bylo jak Zoski dluzej na ziemi posadzic. Ale na piatek 21 stopni zapowiadaja i ciekawa jestem jak to faktycznie bedzie.

A co do tesknoty to mojemu tez jest 'bardzo smutno bo jego taty nie ma, bo pracuje' a juz najsmutniej mu jest jak narozrabia i stoi w kacie ... wtedy to sa zale, ze hej...;-)

Dorcia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! No i milego dalszego swietowania;-):-)

Mamoot ty to masz faktycznie 'swietny model chopa' w domu!

Rusałko życzę Wam kolejnych pięknych i radosnych rocznic.

Patrycjo podrzuć mi Noemi, Ola przesiaduje na dworku już prawie całymi dniami:-). Miałaby niezłego kompana do zabawy:-)

Przyznam Wam, że rzeczywiście mam super z tym moim małżem.
Pati, ja w sumie też nie uważam, że jedzenie w łózku jest jakies niesamowite. Ale sam fakt, że JA nic nie robię, dzieci nie marudzą i śniadanie "samo" się robi, jest fantastyczny.

Rusałko
, życze Wam miłości coraz większej co dzień.:-)

Cicha, skąd ja znam te żale dochodzące z kąta.... ;-)

Wojciaszek na szczęscie nie ma etapu tęsknoty. Macha na dowidzenia, daje buziaka. Jak zadzwonię z pracy to czasem mówi "mamo wracaj", ale tak bez żalu. No i pędzi na powitanie.

reklama
Do góry