reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Kasia, pewnie, że będzie dobrze :-)
U Marty na tych wszystkich występach są właśnie zbiorowe piosenki, wierszyki, tylko dzieci z najstarszej grupy mają "solowe" wejścia.
Pati, mnie wywaliła. Właśnie miałam pytać, czy jestem w dobrym towarzystwie czy osamotniona :-D

bedzie dobrze Kasiu!:tak:

zapomnialam Wam powiedziec, ze jestem po pierwszym powaznym - indywidualnym(z 3 nauczycielkami face to face:-D) zebraniu rodzicow . Mielismy tydz temu w srode. Panie-angielki- bardzo Klaudie chwalily- wypisaly na kartce co jest jej ulubionymi zajeciami - i tak wlasnie - role play- czyli generalnie wystepowanie na scenie- przebieranie sie za rozne postacie:tak:, tanczenie(mysle o zapisaniu jej na balet) i pozniej zabawy na dworze z dziecmi, rozne gry, komputer, zabawy woda, malowanie rysowanie, pisanie ..w takiej kolejnosci..

co umie...troche tego jest, wiec nie bede sie tu chwalila:-Dale pekam z dumy:-):-D
i czego bedzie sie uczyc w najblizszym tygodniu - i w czym mam jej pomoc w domu(nauka kolorow po angielsku i pisanie do 10- rozpoznawanie cyfr, bo jej sie myli)
wszystko bylo takie powazne, ze mialam stresa jakby to chodzilo conajmniej o jakies egzaminy wstepne na studia:szok::-D:-D:-D

Pati- co do Stokrotki- hmmm..nie wiem musze przylukac:baffled:...ale brzydko z jej strony..a fe!

u mnie Pati pieknie swieci sloneczko- wiosna:-) i obiecalam Dusce po obiedzie zabrac ja na rower, albo hulajnoge

ja tez tak uwazam:-D kolorow ucze:tak: i pisze jej cyferki(bo lubi sie tak bawic, inaczej w zyciu bym jej nie zmuszala) i ona pokazuje ktore to 1 ...itd...bez stresu jesli nie chce, czy sie myli...:rofl2:ma prawo, a ostatnio polskiej nauczycielki nie widuje...jest juz w 7 m-cu...moze w koncu poszla do domu sie pobyczyc przed rozwiazaniem :confused2:

reklama
mi dopiero skora po Egipcie zlazla...:-D:-D pierwszy raz tak przesuszylam..spalilam, ale podejrzewam, ze to dlatego, ze w ciazy jestem...bo zawsze moge lezec na sloncu, solarium/....do bolu...no chyba, ze sie styarzeje?!:szok::-D

Do góry