reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

a jeszcze Wam opowiem taka anegdotke:-D
ostatnio nauczycielce Klaudii, ktora widze codziennie -ta o ktorej pisalam jest w 7-8 m-cy ciazy, podczas rozmowy (o dziwo bardzo milej!) powiedzialam, ze ja tez jestem w ciazy...i byly tam tez inne ang. nauczycielki Klaudii ..i zbiegly sie w pokoju nauczycielskim i nie wierzyly mi, ze jestem w ciazy-traktowaly jako obiekt eksperymentalny:szok::-Di zartowaly bo P. M ma brzuch juz spory, a mi kazaly podniesc bluzke i pytaly gdzie moj?...zartownisie..bo mam..a one ze go nie widza...ze pierwszy raz w zyciu cos takiego widza, ze ktos jest po polowie ciazy, a nie ma brzucha...podbudowaly troche, bo wciaz czuje sie inaczej!...czyli jak slon:happy:

reklama
Wariatka jesteś normalnie. Jak ja bym tak w ciąży wyglądała to bym mogła mieć i z 5 dzieci:tak:Ja bym Ci słonia pokazała ale że tak źle wyglądałam w ciąży to nawet zdjęć nie mam
A tak wogóle to dziś pół dnia walczyłam z moim operatorem bo mi internet odciął:wściekła/y:No ale już jest ok

nio jest wariatka z Rusałki, ja to dokładnie pamiętam zdjęcia jak z Kaludią ona miała brzuch taki na koniec ciązy jak większość z nas w połowie,..chyba po długości jej idzie ;)

pozostaje mi tylko myslec, ze inni moze maja racej...a sama baardzo krytycznie patrze na siebie, ale juz sie nie uzalam...;-)

U nas piękny dzień! Byłam wczoraj u dentysty, myślałam, że wszystko zrobię (2 ząbki koło siebie) a tu się okazało, że jeden nie ten teges i muszę zrobić zdjęcie:eek: Oczywiście znieczulenie miałam, więc nie bolało, uff. Kolejna wizyta w przyszły wtorek:confused2:
Pati, pamiętaj o swoim terminie!

lece dziewczynki na usg...trzymajcie kciuki po dam znac co i jak:-Dale mam stresa pierwszy raz bede sie tu widziala z ginem:-D

reklama
Do góry