reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
pewnie o to że na dole po prawej byl taki suwaczek do szybkiego przeskakiwania forów - takie okienko....ja raczej rzadko z tego korzystalam ale widze ze teraz nie ma

ja ostatnio nie daje rady regularnie na bb a brakuje mi was strasznie....zaległości mam
nowe forum nie sprzyja szybkiemu czytaniu - ale moja to juz nie pierwsza całkowita zmmiana tu w ciagu prawie 5 lat wiec sie pewnie przyzwyczaje :)

u nas ciezkie dni i niestety lżej nie bedzie- jak juz wiem z doswiadczenia
moge do kompa tylko jak mały śpi a mam tyle roboty w domu - syf, pranie czeka, obiad robić itp itd że nie powinnam....
a ciezko bo mlody się przemieszcza i rozbija o wszystko a to o stół jak próbuje wstawac a to na nos pada (notorycznie) a uśpić go to już w ogole koszmar -jak taka wańka wstańka - ja go kłade a on siad i tak kilkadziesiat razy, padniety a po pół godziny go usypiam :(:(:( ale wziełam sie na sposób i w wózku już drugi dzień - uwarunkowany jest na nosidło i wózek i mam nadzieje że pośpi dłużej niż pół godziny...
byłam w weekend w pracy ale w sobote tylko 2 h mnie nie było a niedziele 3h wiec tyle co nic...tylko tatus i tak nie mógl zupką nakarmic - młody się normalnie niejadek zrobił, je duzo mniej ostatnio...chyba i zęby i za dużo innych spraw na głowie:(

Baśka, też odczuwam Twój brak czasu :-( Przecież byłaś jedna z bardziej aktywnych... Trzymaj się Kochana! jeszcze trochę się pomęczysz i będzie lepiej. No chyba, że zapragniesz trzeciego bobasa ;-)

Kasia- jak na razie - wypluj te słowa:)

generalnie w planie raczej dwójka a jak zmienie zdanie to za kilka lat jak łobuzów odchowam

ale walśnei miałam piękne 7000 na liczniku przy poprzednim poście:)

No to co do forum to mam podobne uwagi, co Wy. Trza poczekac i wszystko będzie ok.

Baska, trzymaj się kochana! Bedzie lepiej. U mnie co prawda Stas jest maruda i próbuje mamusię terroryzować, ale jak dzieci podrosną to wiele da się zrobić. Dasz radę!

reklama
Mamoot dobrze pisze. Byliśmy w poniedziałek u znajomych i jakby dzieci nie było... W szoku byłam, że udało mi się porozmawiać ;-)

Do góry