reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
u nas wczoraj bylo 25 stopni...wieczorem mialam na balkonie 32stopnie...ale to w zachodzacym sloneczku...

Dzis jak narazie w cieniu 20stopni...widac slonce ale takie przymulone ono troche :-D Nie wiem jak mam sie ubrac :/ bo najpierw na 11 mam gina na cytologie i badanie piersi a potem smigam Shopping :)

U nas leje jak z cebra, bez kaloszy nie ma szans woda płynie równo z krawęznikiem.

U mnie chyba z shoppingu nici beda no chyba ze przestanie padać, a jak nie to sauna!

U nas na razie nie pada, ale tak nieprzyjemnie... nawet nie patrzyłam ile stopni, ale założyłam kurtkę i było w sam raz, bez niej bym zmarzła. Ale też słyszałam, że od soboty ma być ładniej, a jak Sylwii szefowa kończy urlop, to już na bank ;-)

A na Mazurach ciepło i słonko się przedziera :-) To najnowsze wieści od chłopaków. Tam jest jakiś mikroklimat :-)

A ja jutro mam przymusowy wyjazd do Rzeszowa. Służbowo na cały dzień i do tego samolotem. Nie chce mi się, bo będzie długo i męcząco, ale co robić.

Ja dziś jadę do mamy, a jutro po południu zabieram dwie diablice i kota do Warszawy. W sobotę pójdziemy do kina, na plac zabaw, i nie wiem gdzie jeszcze, a w niedzielę przyjedzie brat z bratową i Mateuszkiem, i ruszamy do zoo. Oby tylko przestało lać!

reklama
Do góry