reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Tez u Was ostatnio taka piekna pogoda? u nas wczoraj do 28 stopni doszlo...ludzie ubrani jak w lato...pieknie bylo... sero chmur.slonce na maxa...bylysmy na placu zabaw...poczytalam ksiazke, potem te zakupy...wieczorem wypilismy sobie z A winko :-) Dzis mam spotkanie z nowo poznana dziewczyna :-) poznalysmy sie na nk :-D i jade dzis do niej na kawke z mloda :-) jest w moim wieku i ma dwoch synkow :-) pochodzi z moch stron ale w berlinie mieszka juz ponad 20 lat... No a jutro przyjedza moj brat i wezmie moja przyjaciolke :-) Bedziemy mogly napic sie winka :-) a mloda bedzie miala towarzyszke-jej mala suczke Yorka i juz sie cieszy ze na spacer na smyczy z nia bedzie chodzila :-)

Pati u nas może nie aż tak ciepło jak u Ciebie ale tez jest pięknie. Uwielbiam taką pogodę:tak:
Miło spędzisz czas.
My jutro śmigamy na wesele:tak:

u nas kiblasta pogoda, ale zauwazylam ze zawsze jest odwrotnie..jak u mnie slonce u reszty leje...:p
ja nawet teraz nie wiem od czego zaczac opowiadanie co u nas...
w sobote ur (opowiem na zamknietym ), w srode panienski(suuper), dzis kumpela ur(czuje jakbym sama rodzila;)..miedzyczasie- chyba w poniedzialek A zrobil mi meega prezent...niespodzianke:D9 juz dawno tak mnie nie zaskoczyl:D -ot tak - bo kocha:O:) wiedzial,z e marze o rowerze-kozie damce styl old retro jak kto woli:p...nic a nic sie nie zdradzil, ze mi kupil..kazal przyjechac w um. miejsce..przyjechal ogromniastym najwiekszym z mozliwych -tirem i wyciagnal z naczepy moja kozule:D...ze szczescia myslalam, ze sie posiuram:p, bo nie chodzi o to tylko, ze sam rower jest boski! ale to jak mnie zaskoczyl...jak pieknie to sobie obmyslil:)..
wczoraj odebralismy paszport Gracjana...rodzice pracuja i sa happy:D...szykujemy sie do chrzcin mlodego..do wakacji w PL...no i kupilam sobie kiecki na panienski w pl, na spotkania z kumopelami - psooolkami- za ktporymi cholernie tesknie!!! na chciny, wesele i poprawiny...

reklama
U mnie teraz cisza aż w uszach dzwoni, bo Marcin zabrał chłopców do swoich rodziców.
A przed południem zrobiłam wyprawę do ikei, kupiłam dwa kolejne krzesła do kuchni (do tej pory mieliśmy dwa, a dzieci rosną!), pościel dla Stasia, dużą kołdrę też dla Stasia i masę drobiazgu różnorakiego. A teraz padam na pysk.

Rusiu, nie ma jak dobra niespodzianka :-)

Pati, Kasiu, no będziecie miały rozrywkowy weekend :-) Wesela troche zazdroszczę, bo bym potańczyła, a już dawno tego nie robiłam.

Ostatnia edycja:
Do góry