reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

ja sie w koncu zmobilizowalam i 3 dni temu wyslalam rodzince do PL 100 zdjec moich brzdacow:)

a sama przed chwila prezylam chwile grozy,....komp mi nie chcial odpalic:OOOOOOi balam sie o zdjecia sprzed 2 m-cy...zazwyczaj zgrywam na biezaco...uff dziala:)))))))

reklama
Ania witaj z powrotem :-) Widze, ze Matek wogole sie nie zmienil..:-) Czekam na wasze fotki...

Ja ostatni tez sie za zdjecia zabralam i probuje porzdkowac...a ze kilka lat po prostu zrzucalam na picase i tyle to teraz praca jest iscie sezamowa.... konca nie widac.

o ale temat - ja własnie zrobiłam albumy dzieciom :-) z 2 m-c temu, wyszlo mi do wywołania 600 zdjęć :-), w fotojoker była promocja 100 za 25 zł więc zaszalałam , no ale daniel nie miał ani jednego zdjęcia wywolanego ,a teraz ma 3 albumy od urodzenia do teraz :-)

ja zamawiam na allegro za 100 zdjec place 27 z kosztami wysylki(mozna tansza opcje dostawy wybrac, wowczas jeszcze taniej wychodzi) z jakosi i obslugi jestem zawsze zadowolna. Tez bede tworzyc albumy dzieciom. Klaudia ma do 2 r zycia..Gracjan jeszcze nic:p...bo poki co wszystkie wywolane rozdajemy:p

Rusia - dzięki :-)

a ja jestem sama w domu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ależ cisza, cudowna błoga cisza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|Tomasz zabral dzieciaki do Castoramy bo daniel nie chciał jechac bez Ulci, więc ja zostałam bo nie chciałam jechac z ferajna :-)
i teraz kawa , rodzynki i BB :-)

zazdroszcze! bo ja mam dwojke na glowie i powinnam po gotowaniu kuchnie posprzatac, ale pitole wole wyjsc na dwor teraz, bo mamy wiooosne!!! ideee...;)koncze kawe i czekam az sie Gracus obudzi....

reklama
dadaje i tu na bb2 h..no jedna bo jest roznica czasu- u mnie teraz jest 18.23...idziemy kapac dzieciaki;)

Do góry