reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
oj udanego - zasłużonego wypoczynku :-)

a my jutro śmigamy do Wrocławia do ZOO :-) całą ferajną : nasza 4, moja mama, mój brat z narzeczoną :-) ale będzie wesoły "autobus"

Baśka, ja tez nie, bo na Mazurach nie mam wagi :-D

ale wiesz- zdjęcie prawdę ci powie ;) a mi się własnie wydaje że Marysia nie tak bardzo podobna do chłopaków i oni te zostatnio trochę bardziej się różnią - Wojtek więcej Mamootowy a Staś Marcinowy choć oczywiscie nadal baaardzo podbni:)

Baska, ja tych podobieństw w ogóle nie widze i polegam na Waszych opiniach :-)

Dzis mnie czeka wielkie pakowanie. Ale żeby nie za szybko to najpierw relaksik na BB ;-) :-D

A ja nieco zmienie temat. Julek ma ostatnio faze na star wars (zaczelo sie od lego i ewoluuje ;-)) i jak dwa dni temu zobaczylam te reklame to nie moglam sie powstrzymac od smiechu. Normalnie ciesze sie za kazdym razem jak ja widze bo naprawde fajnie oddaje dzieciece pasje : YouTube - Volkswagen Commercial: The Force

reklama
Do góry