• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Psy są kochane- ja jak mieszkałam z rodzicami to miałam 2, teraz gdy mieszkam w bloku to niestety nie mam, ale u teściów jest piesek- takze czesto tam jezdze i odrazu mi sie poprawia humor, ale jak moja pociecha troszke dorosnie i bedzie chciała psiaka to chyba bym sie zdecydowała :tak:

Asiowo wyglądasz bardzo ładnie:tak:
Ostatnio poszłam do pracy zanieść zwolnienie i dziewczyny też stwierdziły że wszystko musiało pójść mi w brzuch bo kg nie mogą sie dopatrzeć.natomiast ja widzę wszystkie swoje mankamenty:baffled:
chyba przestanę być tak krytyczna:sorry2: w końcu od jutra zaczynam 36 tc i czas na pakowanko do szpitala:tak: po porodzie zaczniemy zrzucać to co trzeba:tak:

my niestety psa nie mamy (choć je bardzo kocham) za to mąż parę lat temu kupił sobie fretkę- jest świetnia- nie to co pies, czy kot, ale bardzo skora do zabawy. syn jest z nią zachwycony- może się bawić z nią godzinam, dorastał równo z nią!

a ja jestem w paskudnym humorze- mojego syna dziś zawrócili z przedszkola bo epidemia świnki, koszmar. z jednej strony to lepiej jakby przechodził jąteraz, z drugiej strony, najlepiej nie teraz , bo ja na żądną zakaźną chorobę w dzieciństiwe nie chorowałam- mam nadzieję że nic nie złapię od niego. tak więc jutrio nas czeka kolorowy dzień- spędzimy go razem. mam nadzieję że będzie bardzo grzeczny- bo ja muszę duzo wypoczywać!

Właśnie z ciekawości weszłam na majówki a tam już od marca się rozdwajają :szok: i to tak wcześnie rodzą się takie maleństwa........ciekawe która pierwsza u nas?
Ja jednak wolę w terminie niech sobie maluszek siedzi i rośnie

reklama
Ja tylko na chwilę aby się przywitać :-) Dzisiaj po raz pierwszy od tygodnia wyszłam na dwór. Normalnie nie wiadomo jak się ubrać - niby gorąco ale wiatr chłodny...w pewnym momencie tak się zgrzałam, że byłam cała mokra. boję się tak poważnie ,,rozebrać''.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry