• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Pojawił się u mnie tik nerwowy w lewym oku. To chyba nerw przedporodowy. W tamtym roku o tej porze miałam tik nerwowy przed obroną pracy magisterskiej. Jak się obroniłam to i tik minął:-D

reklama
Aniu;
100 lat 100 lat..... :-):-):-)

a ja znowu walnęłam się w brzuch... i to sama własną ręką :szok: no jak ja się zachowuę :szok:

Madziu;
ja swojemu to listę zakupów piszę smsem :-) i tak jest wygodnie dla mnie i dla niego :-)

Madziu ja myśle że ci nasi M , też zaczynją mieć dość tego naszego stanu. Myśle ze trzeba nam być bardziej dla nich wyrozumiałe. Trzymaj sie mamuśka:-)

Kurcze a ja miałam taki dziwny skurcz na policzku:no: i takie drgawki, może to dziecko coś uciska? A dzisiaj za to niemiłosiernie mnie boli kregosłup :angry::no: i splot słoneczny :wściekła/y:

Ja na razie przygotowałam obiad i teraz odpoczywam. Najgorzej, że nie umiem obierać ziemniaków w rękawiczkach a teraz to mam takie brzydkie palce:tak: ble
Muszę odpocząć bo coraz częściej boli mnie brzuch a chcę dotrwać do 9 czerwca -ostatnie spotkanie z ginem pewnie dostanę też skierowanie do szpitala:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry